EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

Pe 17. - La 18.7.2020  /  Söderkullan kartanon piha  /  Söderkulla

Riverside Festival 2020

Riverside Festival 2020 Liput

Riverside Festival 2020 järjestetään Söderkullan Kartanon puistossa 17.-18.7.2020

Kesäinen Riverside Festival järjestetään Sipoossa yleisön pyynnöstä myös tulevana kesänä. Riverside Festival järjestettiin viime kesänä Joensuun Tilalla. Tuolloin paikalla oli viikonlopun aikana noin 2000 katsojaa. Ensi kesänä tapahtuma soi 17.-18. heinäkuuta Söderkullan Kartanon puiston tapahtuma-alueella.

Riverside Festival 2020 tapahtuman järjestävät Riverside Festival Oy, Sipoon Yrittäjät Ry ja Söderkullan Kartano. Myös Sipoon kunta on mukana ja on varannut kartanon puistoalueet festivaalin käyttöön.

Festivaalin vuoden 2020 esiintyjäkaarti tuo aimoannoksen energiaa Sipooseen. Perjantai-illan kruunaa Virve Vicky Rosti ja lauantaina esiintyvät Paula Koivuniemi ja Erja Lyytinen.

Perjantain aloituspäivänä kuullaan rautainen rock-annos, kun Juniper Inc. ja Stenfors-yhtye Jan "Nasty Suicide" Stenforsin johdolla räjäyttää festarit liikkeelle. Perjantaina lavalle nousee myös Juho Pitkänen & Room Full of Hendrix.

Lauantai-iltapäivänä kartanon puiston lauteet lämmittää Borgå Big Band feat. Paula Koivuniemi ja Mikko Leppilampi. Alkuiltaan kansainvälisiä tuulia tuovat Jimmy Lawson (USA), Harry Fontanan Rockabilly look (USA) ja brittibändi The Renegades, joka nousi 1960-luvulla Suomessa huippusuosioon. The Renegades Revisited feat. Graham Johnson & Esa Kuloniemi tuovat "cadillacin" kesäksi taas Suomeen ja Sipooseen. Lauantain myöhäisillan kruunaa blueskitaristi Erja Lyytinen bändeineen.

Vähempää, eikä enempää ei voisi pyytää yhteisiin sipoolaisiltoihimme Söderkullan kartanon puistossa 17.-18.7.2020!

riversidefestival.fi


Ikäraja: Ikärajaton

Perjantai (klo 18:00-24:00)

JUNIPER INC.  - STENFORS - JUHO PITKÄNEN & ROOM FULL OF HENDRIX - VICKY ROSTI

Lauantai (klo 14.00-24.00)

BORGÅ BIG BAND FEAT. PAULA KOIVUNIEMI & MIKKO LEPPILAMPI - JIMMY LAWSON (USA) - HARRY FONTANA (USA) - RENEGADES REVISITED (UK) - ERJA LYYTINEN

Liput vaihdetaan rannekkeisiin.

Festivaalialueen portit avataan tuntia ennen virallista ohjelmaa ja suljetaan tunnin ohjelman jälkeen. Parkkialue on käytössä lähellä festarialuetta (maksullinen / 5 €).

Söderkullan kartanon piha
Söderkullantie 701, 01150, Söderkulla