EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11–19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 12. - La 13.8.2022  /  Meijerin rantatie  /  Kurikka

RiveriFest

RiveriFest Liput

RiveriFest rantautuu Kurikkaan!


Kurikkalaisten nuorten itse tuottama ja toteuttama, upouusi musiikkifestivaali RiveriFest koetaan Kurikassa 12.-13.8.2022. Tapahtuma järjestetään Hotelli Kurikan alapuolella olevalla puistikkoalueella aivan Kyrönjoen kupeessa.

Vuodelle 2021 ostetut liput käyvät vuoden 2022 tapahtumaan sellaisenaan.

Festivaalin ideoinnista ja toteutuksesta vastaavat ensisijaisesti alle 20-vuotiaat kurikkalaiset, jotka haluavat olla monipuolistamassa maakunnan festivaalitarjontaa laajemmalle yleisölle. RiveriFest on kaiken ikäisille avoin tapahtuma, jonka palvelut suunnitellaan nuorille, perheille ja festivaalikonkareille.

***

Tapahtuma on siirtynyt.

Vuodelle 2021 ostetut liput käyvät tapahtumaan sellaisinaan. Mikäli uusi ajankohta ei sovi, voit palauttaa liput verkkosivuiltamme löytyvällä lomakkeella www.tiketti.fi/palautalippuja 7.8.2021 mennessä.

Vuoden 2022 liput tulevat myyntiin myöhemmin.

riverifest.com


Ikäraja: Ikärajaton

2 päivän liput vaihdetaan rannekkeisiin.

Mikäli tapahtuman aikana on voimassa koronaan liittyviä tapahtuma- tai ravintolarajoituksia, tapahtumassa saatetaan kysyä koronatodistusta. Katso lisää toimitusehdoistamme: https://www.tiketti.fi/info/toimitusehdot
Meijerin rantatie
Saveenlahden nurmi, 61300, Kurikka