EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

Ti 7.5.2019  /  Linnateatterin teatteriravintola  /  Turku

RitmÅbo - New York Rhythms

RitmÅbo - New York Rhythms Liput

RitmÅbo-sarja juhlii New Yorkin tunnelmissa.

Perkussiivisten tanssilajien ja elävän musiikin kansainvälinen RitmÅbo-sarja juhlii kymmenettä juhlavuottaan toukokuussa New Yorkin tunnelmissa.

New York Rhythms -illan huippuvieraana nähdään steppi- ja hiekkatanssija sekä koreografi Heather Cornell New Yorkista. Esityksen musiikkivieraina kuullaan korkeatasoisia kotimaisia jazzmuusikoita saksofonisti Manuel Dunkeilia sekä Rhodes-sähköpianisa illassa soittavaa pianisti ja säveltäjä Sid Hilleä.

Iltaa isännöi steppiä-, kehomusiikkia ja laulua yhdistävä steppiartisti Jussi Lindroos. Lisämausteena upeaan juhlailtamaan antaa varmasti Linnateatterin teatteriravintolan rouhea tila, jossa voi myös asiaan kuuluvasti nostaa maljan juhlavuoden kunniaksi.

 

RitmÅbo on perkussiivisen tanssin ja elävän musiikin esityssarja. Sarjan kansainvälisiä esityksiä on nähty Turussa vuodesta 2010. Upeat RitmÅbo-illat perustuvat artistien kohtaamiseen, eri tanssi- ja musiikkityylien vuoropuheluun, improvisaatioon sekä hetkellisyyteen. Varmista paikkasi RitmÅbon ainutlaatuisiin tanssi- ja musiikkielämyksiin ja tule juhlistamaan sarjan täyttä kymmentä vuotta.

www.ritmabo.com


Ikäraja: Ikärajaton
Aika: klo 20:00

Paikat on numeroimattomia istumapaikkoja.

Kesto n. 75min.

Alennuksiin oikeuttavat kortit tarkistetaan ovella.

Alle 5-vuotiaat pääsevät ilmaiseksi lipun ostaneen huoltajan seurassa.