EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–19 (1,78 € / min. + pvm)
VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

Su 11. - Ti 13.10.2020  /  Raahesali  /  Raahe

Raahesalin elokuvat: Risto Räppääjä ja Väärä Vincent

Raahesalin elokuvat: Risto Räppääjä ja Väärä Vincent Liput

Risto Räppääjä ja Väärä Vincent

Rauha Räppääjä saa merkillisen ennustuksen, jonka mukaan hänen lähipiirissään on jälleensyntynyt nero. Löytäessään Riston piirustuksen Rauha on varma, että Risto on jälleensyntynyt Vincent van Gogh, sillä Risto käyttää värejä vauhdikkaasti ja hänellä on punainen tukka. Elvikin innostuu ajatuksesta menestyksen toivossa.

Rauha päättää esitellä Riston piirustuksen taidemuseon johtajalle, joka yllättäen tarjoutuu viemään Riston kotiinsa opiskelemaan piirtämistä. Kun Ristoa ei kuulu takaisin taidemuseon johtajan luota, Nellin ja Lennartin epäilykset heräävät. Samaan aikaan ilmenee outo sattuma: Suomesta löytyy van Goghin maalauksen luonnos!

Jännittävä tapahtumasarja käynnistyy ja vie ensin Riston ja sitten Nellin sekä Lennartin huvilaan, jota isännöi salaperäinen pariskunta. Mutta miksi Rauhaa ja Elviä epäillään taideväärentäjiksi? Onneksi taidemuseon vahtimestari Herkules Poironen on innokas harrastajasalapoliisi ja auttaa Ristoa ja Nelliä arvoituksen ratkaisemisessa.

Risto Räppääjä ja Väärä Vincent Esitykset:

Su 11.10. Klo 13:00
Ma 12.10. Klo 17:00
Ti 13.10. Klo 17:00

Ohjaus: Maria Sid
Käsikirjoitus: Sinikka Nopola, Tiina Nopola, Josefina Rautiainen ja Maria Sid

Näyttelijät: Risto Räppääjä - Silmu Ståhlberg, Nelli Nuudelipää - Lumi Kallio, Rauha Räppääjä - Minka Kuustonen, Pakastaja-Elvi (Elvi Räppääjä) - Jenni Kokander, Lennart Lindberg - Ylermi Rajamaa, Doris Saastamoinen - Kristiina Halttu, Rolf Riukupelto - Mika Nuojua, Hercule Poironen, vahtimestari - Eero Ritala, Museonjohtaja Ellen - Pirjo Lonka, Poliisipäällikkö - Carl-Kristian Rundman, Taidetutkija van Houten - Jari Litmanen, TV-toimittaja - Arvi Lind,

www.kulttuuriraahe.fi


Ikäraja: Ikärajaton

Elokuvan Kesto: 86 min

Numeroimattomat istumapaikat

Alennuksiin oikeuttavat kortit tarkistetaan ovella.

Tapahtuman turvallisuusohje:

Minimoimme tartuntariskiä vähentämällä istumapaikkojen määrää tapahtumissa sekä noudattamalla turvaohjeita:

  • Tulethan Tapahtumatalo Raaheen vain terveenä ja oireettomana!
  • Yski hihaan tai kertakäyttöiseen nenäliinaan.
  • Turvaväli on voimassa sekä aulatiloissa että konserteissa. Hengityssuojainten käytössä toivoimme teidän noudattavat viranomaisten ohjeita, mutta suojain ei pienennä turvaetäisyyttä. Tapahtumatalo Raahessa ei ole myynnissä hengityssuojaimia.
  • Pyydämme kaikkia lipunostajia rekisteröitymään, jotta mahdollisissa peruutustapauksissa voimme ottaa yhteyttä asiakkaisiimme ja jotta voimme antaa viranomaisille asiakastiedot silloin, jos joku tilaisuuden asiakkaista osoittautuu korona-viruksen kantajaksi.
  • Voimme joutua muuttamaan salikarttoja, joten varatut paikat eivät välttämättä ole juuri teidän käytössänne. Tulethan ajoissa tilaisuuksiin, niin vältymme jonoilta ja voimme ohjata asiakkaat oikeille istumapaikoille.