EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11–19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

La 4.9.2021  /  G Livelab Tampere  /  Tampere

Risto (yhtye)

Risto (yhtye) Liput

Risto on yksi kaikkien aikojen parhaita rock-yhtyeitä ikinä. Pian kahdenkymmenen vuoden ikään ajelehtiva avohoitopotilaiden yhteisö on julkaissut neljä studioalbumia, ja keulahahmo Risto on pokannut urallaan Teosto-palkinnonkin. Peräti kolme Riston albumeista on noussut Soundin sadan 2000-luvun parhaan kotimaisen albumin listalle. Risto-yhtye tunnetaan räjähdysalttiista livekeikoistaan, eikä tältäkään esiintymiseltä tule vauhtia puuttumaan.

Risto:
Risto Ylihärsilä, laulu, koskettimet
Tuomas Eriksson, kitara
Ninni Luhtasaari, basso
Ville Leinonen, rummut

Facebook
Instagram
Twitter

www.glivelab.fi/tampere


Ikäraja: Ikärajaton
Aika: Ovet klo 20:00
Showtime 21:00

Lipun hinta sisältää 3 € eteispalvelumaksun.

Alaikäiset musiikin ystävät ovat tervetulleita seuraamaan G Livelabin keikkoja aikuisen seurassa. Alle kouluikäiset pääsevät keikoille maksutta, muille liput ovat normaalihintaisia.

***

G LIVELAB TAMPERE - TURVALLISUUSOHJE

G Livelabin tapahtumat toteutetaan rajoitetulla yleisökapasiteetilla. Ennakkojärjestelyillä, turvaväleillä ja tehostetulla hygienialla takaamme asiakkaille, esiintyjille ja henkilökunnalle mahdollisimman turvallisen tilaisuuden.

Tutustu ajantasaisiin turvallisuusohjeisiin täällä:
www.glivelab.fi/tampere/turvallisuus

Myynti loppuu 4.9.2021 20:00.