EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11–19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

To 4.11.2021  /  Bar Loose  /  Helsinki

Risto - Aurinko Aurinko Plaa Plaa Plaa

Risto - Aurinko Aurinko Plaa Plaa Plaa Liput

Tapahtuma on siirtynyt uudelleen.

Aiemmille päivämäärille 12.4.2020, 24.09.2020, 7.1.2021 ja 3.6.2021 ostetut liput käyvät tapahtumaan sellaisinaan. Mikäli uusi ajankohta ei sovi, voit palauttaa liput verkkosivuiltamme löytyvällä lomakkeella www.tiketti.fi/palautalippuja 28.7.2021 mennessä.

***

Ristolle lisäkeikka Bar Looseen!

Bar Loosessa bailataan klassikoiden äärellä, kun suomalaisen indierockin kärkinimiin jo yli 15 vuoden ajan lukeutunut Risto saapuu Annankadulle esittämään vuonna 2006 ilmestyneen menestysalbuminsa Aurinko Aurinko Plaa Plaa Plaa kokonaisuudessaan alusta loppuun.

Kyseinen albumi arvioitiin julkaisuvuonnaan musiikkilehti Rumbassa vuoden kolmen parhaan levyn joukkoon, ja Soundin vuonna 2019 järjestämässä kriitikkoäänestyksessä levy valittiin koko 2000-luvun kolmanneksi parhaaksi kotimaiseksi pitkäsoitoksi.

Aurinko Aurinko Plaa Plaa Plaa vilisee tuttuja hittikappaleita, kuten Rakkauden rock, Pupu Tupuna ja Diskopallo, jotka ovat ajan saatossa sementoineet paikkansa kotimaisen rockin kaanonissa, ja joita kuulee edelleen ilman, että ajan hammas olisi päässyt niitä puraisemaan. Tervetuloa huhtikuussa Looseen fiilistelemään kaikki edellämainitut kappaleet ja monet muut kyseisen albumin hitit livenä.

www.barloose.com


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 21:00
Tarkista soittoajat www.barloose.com

Nettisivuilta vain suoria ostoja. Puhelinpalvelun kautta lippujen varausaika 2 päivää.

 

Ovella peritään eteispalvelumaksu 3 €.

Liput ovelta 15 €, mikäli jäljellä.

Mikäli tapahtuman aikana on voimassa koronaan liittyviä tapahtuma- tai ravintolarajoituksia, tapahtumassa saatetaan kysyä koronatodistusta. Katso lisää toimitusehdoistamme: https://www.tiketti.fi/info/toimitusehdot