EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

Ke 13.11. - Ke 11.12.2019  /  Kulttuuritehdas Korjaamo, kulmasali  /  Helsinki

Riskiryhmä: Kriisikomedia

Riskiryhmä: Kriisikomedia Liput

IMPROVISAATIOTEATTERI RISKIRYHMÄ ESITTÄÄ

KRIISIKOMEDIA

Ahdistaako ilmastonmuutos? Kehtaako enää lentää etelään lomalle? Onko rahat loppu ja asuntolaina liian suuri? Kumppanin hengitys haisee? Lapsella on uhma? Leipä on loppu ja maitokin kaatui pöydälle? Ahdistaako? Oletko ihminen?

Jos vastasit edes yhteen kysymykseen kyllä, on tämä komediapläjäys juuri sinua varten! KRIISIKOMEDIA on esitys, jossa Riskiryhmä ottaa elämän isot ja pienet kriisit käsittelyyn huikean hauskassa komediaillassa Korjaamon Kulmasalissa. Nauru on parasta terapiaa ja sitä näissä esityksissä riittää!

Käsittelyyn otettava kriisi valitaan yhdessä yleisön kanssa, joten jokainen esitys on varmasti ainutlaatuinen. Ota lasi viiniä, istu alas ja naura elämän mahdottomuudelle.

"Ei elämästä selviä hengissä."  - Juice Leskinen

Esityksissä vaihtuvat esiintyjät, lavalla mm. Mikko Virtanen, Ushma Karnani, Rosanna Kemppi, Jaakko Ohtonen, Kaisa Leppänen, Eero Ojala, Elina Aalto, Jyri Ojansivu, Tuomas Hautala ja Ville Myllykoski

 

www.korjaamo.fi


Ikäraja: K-18

Showtime: 19:00 (ovet 18:45)
Kesto: 2 h

Lipunostajien yhteystiedot kerätään ja luovutetaan järjestäjälle tiedottamista ja ohjeistamista varten.