EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

Ke 29.8.2018  /  GLORIA  /  Helsinki

Rising Appalachia

Rising Appalachia Liput
Takaisin

Ladataan…

WOW!!
Natural High Presents: 
Rising Appalachia Helsingissä 29.8.2018!
Menossa mukana DJ OLLIS & Connection Circle

TÄTÄ ON ODOTETTU!! Vihdoin Suomessa!! Luvassa huikea ilta!!

OHJELMA
18.45 DOORS OPEN, CAFE IS OPEN!
19.20-19.50 Connection Circle
19.50 DJ OlliS Chilling/ambient music 
20.15-21.30 RISING APPALACHIA -Super GIG ? 
21.30-23.00 DJ OlliS & Dance party!!

Rising Appalachia täyttää salin perinteestä kumpuavin ja maailmankulttuuriin suuntautuvin lauluin, soinnein ja tarinoin. Folkmusiikin ja oikeudenkaipuun yhteen punovissa lauluissa kaikuvat muinaiset mutta yhä ajankohtaiset ja tärkeät teemat.

Rising Appalachian äänimaisemaa luotsaa sisarusduo Leahin ja Chloen laulu, jota säestävät perkussionisti Biko Casini sekä basisti-kitaristi David Brown. Bändi sulattaa yhteen folkin konstailemattomuuden, rouheat tarinat ja yhdessä kasvaneiden sisarten äänten vahvan harmonian. Tämä musiikki sekä joustattelee folkin rajoja että soi tutun kuuloisena. Tule kokemaan, miten laulu, clawhammer-tyyliin soitettu basso, viulu, tuplabasso, akustinen kitara, djembe, barra, bodhran, runot ja musiikin runsas kerroksellisuus punovat esiin kudoksen, joka sekä rohkaisee sinua maailman tarvitsemiin toimiin että saa sinut tanssimaan. 

Bändi on kotoisin urbaanista Atlantasta ja ammentaa vaikutteita Appalakkien vuoriston alueelta sekä New Orleansin kaduilta. Se on levyttänyt kuusi levyä ja ollut 2015 perustamassa Slow Music Movementia, jonka tavoitteena on säilyttää riippumattoman musiikin tekemisen mahdollisuudet kiireisessä, muuttuvassa maailmassa. Rising Appalachia tekee kaikkensa pitääkseen musiikkinsa sekä kotipaikkansa paikallisyhteisön kuultavissa että kansainvälisen suuren yleisön tavoitettavissa. Taatakseen mahdollisuutensa päättää itse musiikkinsa yksityiskohdista bändi hoitaa itse kaiken musiikin manageroinnin, äänittämisen, tuottamisen ja taiteellisen luomistyön. 

"Musiikki on meille muutoksen keino. Melodiat ruokkivat meidän kaikkien juuria ja levittävät tarinat ja musiikin ympäri maailmaa. Musiikista on tullut visiomme lähde: Kyse ei ole vain kuuntelunautinnosta tai harrastuksesta vaan keinosta yhdistää ihmisiä ja luoda uutta tavalla, jota valtakulttuuri ei opeta. Rakennamme yhteisöä ja taistelemme sosiaalista epäoikeudenmukaisuutta vastaan laulaen. Kurkotamme kohti yleisöä kutsuen sitä liittymään tähän suureen perheeseen. Musiikkimme on alkanut elää omaa elämäänsä ja johdattaa meitä polulla, jota rytmittävät poeettiset havainnot, sosiaalinen muutos, lyyriset viestit, sinfoninen suostuttelu, villi läpänheitto, polkupyörät ja rautatiet, elävä tahto, ilma jota on hyvä hengittää, harmonia, virtaavuus ja ihanat äänet."
- Leah Song

"Rising Appalachiassa kaksi sisarusta sukeltaa syvän etelän harmonioihin, vastarintamentaliteettiin ja runouteen korvia hivelevällä tavalla."
- NPR

"Tämän vuoden vihreä levy." - The Huffington Post

"Rising Appalachian sielukas folkmusiikki pyrkii tuomaan esiin konstailemattomuuden, herkkyyden ja toisinaan jopa helposti piiloon jäävien asioiden kauneutta." - Anonyymi arvostelija

www.naturalhighfestival.fi

www.risingappalachia.com


Aika: Ovet klo 19:00

Alle 7-vuotiaat lapset ilmaiseksi lipun ostaneen aikuisen seurassa.

Alennuksiin oikeuttavat kortit tarkistetaan tapahtuman ovella.