EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

To 11.4.2024  /  Bar Loose  /  Helsinki

Rise To Fall (ES) + Midjungards

Rise To Fall (ES) + Midjungards Liput

Etelä-Euroopan par excellence melodeath -yhtye RISE TO FALL vierailee ensimmäistä kertaa Suomessa ja esittelee viidennen studioalbuminsa The Fifth Dimension Euroopan, Kiinan, Japanin, Ukrainan ja Venäjän kiertueiden jälkeen. Voimakkaiden live-esiintymistensä ansiosta yhtye on päässyt jakamaan lavan maailmanluokan bändien, kuten Soilwork, Jinjer, Biohazard, kanssa.

Illan avaa yksi suomalaisen skenen yllättäjistä, Midjungards, joka on onnistunut tekemään vaikutuksen lukuisilla kiertueilla ja osallistunut monille tunnetuille festivaaleille Euroopassa.

Metallin ilta metallin ystäville.

www.barloose.com


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 20:30

Ovella peritään eteispalvelumaksu 3,50 €.

Liput ovella 15 €, mikäli jäljellä.

Esteettömyys:
Avustaja pääsee tapahtumaan ilmaiseksi avustettavan kanssa samalla lipulla: kyllä
Tapahtumassa on pyörätuolikoroke: ei
Pyörätuolia käyttävää tai erityistä avustusta tarvitsevaa asiakasta pyydetään olemaan etukäteen yhteydessä sujuvan sisäänpääsyn varmistamiseksi: [email protected]