EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–pe 9–16 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.

Pe 26.2.2021  /  G Livelab Tampere  /  Tampere

Rockadillo 50 years presents: RinneRadio

Rockadillo 50 years presents: RinneRadio Liput

Elektronisia rytmejä ja progressiivista jazzia yhdistelevä trio on yksi alansa merkittävimpiä kotimaisia yhtyeitä. RinneRadion musiikki on yhdistelmä drum'n'bass- ja teknorytmejä, tummasävyistä dub techno, runsaita ambient-äänimaisemia sekä ajattomia saksofoni- ja bassoklarinettiosuuksia, joista yhdessä syntyy transsinomaista ja surrealistista tanssimusiikkia.

Vuonna 1988 perustettu yhtye on julkaissut 15 vaikuttavaa albumia ja jatkaa edelleen uusien musiikillisten alueiden tutkimista.

Tapani Rinne - puhaltimet
Juuso Hannukainen - perkussiot
Aleksi Myllykoski - DJ, elektroniikka

Konsertti järjestetään osana Rockadillon 50-vuotisjuhlavuoden ohjelmistoa.

Facebook
Instagram
Twitter

www.glivelab.fi/tampere


Ikäraja: Ikärajaton
Aika: Ovet klo 18:45
Showtime 19:30

Lipun hinta sisältää 3 € eteispalvelumaksun.

Alaikäiset musiikin ystävät ovat tervetulleita seuraamaan G Livelabin keikkoja aikuisen seurassa. Alle kouluikäiset pääsevät keikoille maksutta, muille liput ovat normaalihintaisia.

***

G LIVELAB TAMPERE - TURVALLISUUSOHJE

G Livelabin tapahtumat toteutetaan rajoitetulla yleisökapasiteetilla. Ennakkojärjestelyillä, turvaväleillä ja tehostetulla hygienialla takaamme asiakkaille, esiintyjille ja henkilökunnalle mahdollisimman turvallisen tilaisuuden.

Tutustu ajantasaisiin turvallisuusohjeisiin täällä:
www.glivelab.fi/tampere/turvallisuus