EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

To 12.12.2019  /  On the Rocks  /  Helsinki

Riku and The Night Visions

Riku and The Night Visions Liput

Riku and The Night Visions

Riku and The Night Visions perustettiin jo 1990-luvulla. Siitä lähtien bändi on sekä duona että koko bändinä levittänyt melodisen rockin ilosanomaa. Tällä hetkellä tilanne on hyvä. Bändi sai nimittäin kansainvälistä radiosoittoa Eagle Oz kanavalla ja myös muilla taajuuksilla kovien bändien seurassa, kuten Ratt, Poison, Alice Cooper ihan vain muutaman mainitakseni. Uusi duo-kokoonpano on lunastanut paikkansa keikoilla ja mukana on uutta tekniikkaa, joka pitää huolen siitä, että jytisee ja kovaa. Tulkaa paikalle kokemaan unohtumatonta Rikun ja Night Visionsin parasta antia. Let's rock on!

Los Hermos Band

30 vuotta on kulunut siitä, kun Zami Ketola tälläkin hetkellä bändissä vaikuttava basisti laittoi hihnan paikalleen, plugin vahvistimeen ja aloitti suunnitella Los Hermos Band nimistä yhtyettä. Ennen vuotta 2010 he tekivät keikkoja ja levynkin. Sitten alkoi tapahtua. Riku Turpeinen pisti homman tuulemaan tarttuvine rock biiseineen. Bändi teki tämän uuden jäsenensä kanssa todella paljon promoa ympäri maailmaa, esiintyi isolla estraadilla Finlandia talolla 4000 ihmisen edessä ja teki mm. levyn The Lair studiolla Los Angelesissä Jenkeissä. Tänä päivänä soitto soi edelleen pienimuotoisempana ja uutta levyä joka on rohkeasti erilainen ja esittelee uutta Woodstock tyylistä Los Hermosta odotellaan loppuvuodesta ilmestyväksi. Long live Los Hermos Band!

www.rocks.fi


Ikäraja: K-18
Aika: klo 20:00-04:00

Ovella peritään eteispalvelumaksu 3 €.

Kanta-asiakaskortti tarkastetaan ovella.

Myynti loppuu 12.12.2019 20:00.