EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

To 11.4.2024  /  Ravintola Kerubi  /  Joensuu

Puheklubi: Riittämättömät
klo 19:00

Puheklubi: Riittämättömät Liput

RIITTÄMÄTTÖMÄT puheklubi - asiaa ja naurua Kuka keksi riittämättömyyden tunteen? Mitä hyötyä siitä on, ja kenelle? Missä kaikkialla riittämättömyys lymyää? Some on täynnä ohjeita, kuinka olla parempaa versiota itsestään. Iltapäivälehdissä on säännöllisesti uutisia, joita käy ilmi, että sitä on taas tehty joku asia aina väärin. Ja kosmetiikka mainokset kertovat meidän tarvitsevan uusia tuotteita, jotta olisimme hurmaavampia. Ketä varten? Riittämättömät on puheklubi, missä irvistetään minä 2.0 eetokselle ja nostetaan riittämättömyys seinälle tarkasteltavaksi. Luvassa asiaa ja naurua.

Jenni Janakka on kirjailija ja puhetaiteilija. Tunnettu Röyhkeyskoulustaan ja podcasteista Himocast ja Mielipäiväkirja.

Helena Pöllänen on stand up -koomikko ja puhuja. Häpeä kouluttaja, Hidasta Elämää blogi-kirjoittaja ja All Female Panel koomikkokollektiivin jäsen.


Ikäraja: K-18
Aika: klo 19:00
Ovet klo 18:30

Liput ovelta, mikäli jäljellä.

Ovet klo 18:30, showtime 19:00

Kesto noin 2 tuntia sisältäen väliajan.