EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

Ti 5.11.2019  /  Tavastia-klubi  /  Helsinki

Rickie Lee Jones (USA)

Rickie Lee Jones (USA) Liput

Rickie Lee Jones Suomeen - amerikkalainen laulaja-lauluntekijä esiintyy Tavastialla marraskuun alussa

Aikansa ikonisimpiin naislaulaja-lauluntekijöihin kuuluva Rickie Lee Jones esiintyy Helsingin Tavastialla tiistaina 5. marraskuuta osana laajempaa Euroopan-kiertuettaan. Uuden "Kicks" -nimeä kantavan albumin aikaisemmin tänä vuonna julkaissut artisti tunnetaan uniikista musiikillisesta estetiikastaan, jota hän esittelee tuoreimmalla albumillaan keskittyen erityisesti 50-70 -luvun pop, rock ja jazz-hittien tulkintaan. Jones on kautta aikojen yhdistellyt musiikissaan elementtejä eri tyylilajeista ja häntä on kutsuttu yhdeksi Amerikan pitkään vaille tunnustusta jääneistä jalokivistä.

Uransa Los Angelesista jo 19-vuotiaana aloittanut Jones kirjoitti omia laulujaan jo esittäessään musiikkiaan kadulla kahviloiden ja baarien edessä. Hänen äänessään kuuluva savuisuus yhdessä tiukkojen mutta monimutkaisten lyriikoidensa kanssa kiinnitti pian muiden muusikoiden ja sitä kautta myös musiikkialan huomion erityisesti kappaleella "Easy Money". Rickie Lee Jones palkittiin vuonna 1979 debyyttialbumistaan parhaan uuden artistin Grammylla. Myös kakkosalbumi "Pirates" ylistettiin heti ilmestyttyään yhdeksi kaikkien aikojen parhaista albumeista, joka poiki Jonesille viiden tähden arvostelun ja jo peräti toisen kuvan arvostetun Rolling Stone -lehden kannessa. Hänen on myös valittu samaisen lehden toimesta parhaaksi jazz-laulajaksi peräti kahtena peräkkäisenä vuotena. Hän on voittanut uransa aikana lukuisia palkintoja, kuten parhaan jazz-dueton Grammyn vuonna 1999 yhdessä Dr.Johnin kanssa kappaleella "Makin´ Whoopie" ja vuonna 2000 italialaisen musiikin elämäntyöpalkinnon Tenco Awardin. Jonesin uralle mahtuu myös paljon muita tunnustuksia ja ehdokkuuksia.

Tavastian konsertissa päästään nauttimaan Jonesin unohtumattomista hiteistä, kuten ylistetty "On Saturday Afternoons in 1963", vainoavan kaunis "Last Chance Texaco" ja hittisuosikki "Chuck E's in Love".

Facebook


Ikäraja: K-18
Aika: ovet klo 20:00

Varmista soittoajat keikkapäivänä Tavastian sivuilta.

Myynti loppuu 5.11.2019 20:00.