EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

Ke 11.7.2018  /  Klubi  /  Tampere

Reverend Horton Heat (USA), Bullet Biters

Reverend Horton Heat (USA), Bullet Biters Liput
Takaisin

Ladataan…

Reverend Horton Heat palaa suomeen seitsemän vuoden tauon jälkeen. Keikka on toinen koskaan Tampereella, joten luvassa on harvinaista herkkua täällä päin. Pastori Jim Heath saarnaa ihmiset polvilleen yhdessä bändinsä kanssa iskemällä sellaisen psychobillyn, countryn ja surffin katkuisen rock n roll shown, että huonompia heikottaa, punkkia unohtmatta, joka on myös osa bändin soundia. Siitä kertoo mm. yhteiskeikat Jello Biafran kanssa ja kotikonnuillaan Yhdysvalloissa yhtyeen kiertualämppäreinä nähdäänkin usein punk- ja metallibändejä.

Kulttibändin maineesta nauttivan orkesterin musiikki on löytänyt tiensä myös lukuisiin videopeleihin vuosien varrella. Uusin albumi REV julkaistiin 2014.

Lämppärinä nähdään oululainen Psychobilly bändi Bullet Biters, joka on kovatasoisimpia alan bändejä Suomessa ja kansainvälisillä mittareillakin mitattuna aivan kärkikamaa.

Keikan järjestää voittoa tavoittelematon elävän musiikin yhdistys Mavericks ry.

tullikamari.net


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 20:00

Liput ovelta 35 €, jos jäljellä

Lipunhintaan sisältyy eteispalvelumaksu.

Tapahtuman peruuntuessa pidätämme 2,50 € käsittelymaksun.