EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

Pe 21.9.2018  /  Kuudes Linja  /  Helsinki

Retro Station -Jäähyväiskeikka

Retro Station -Jäähyväiskeikka Liput
Takaisin

Ladataan…

Retro Stationin muistotilaisuus ja jäähyväiskonsertti koetaan Kuudennella Linjalla 21. syyskuuta.

 

"Taas valo viiltää Myrtsin raittia, se päivän yöstä erottaa. On tullut aika pois se antaa, jota niin paljon rakastaa. Sen järjellä me ymmärrämme, kun toinen lähtee, toinen jää. Vain pieni lapsi sisällämme, ei sitä tahdo käsittää"
- Tuntematon nettikirjoittaja

 

BÄNDI KUTSUU JÄÄHYVÄISKONSERTTIIN
Tervetuloa rakkaan lapsemme Retro Stationin muistotilaisuuteen ja jäähyväiskonserttiin Kuudennelle Linjalle 21. syyskuuta!

Tämä neljän nuoren miehen elämää suurempi projekti syntyi terveenä ja potrana keväällä 2011 ja on kehystänyt elämiämme siitä lähtien. Vaskivuoressa lukion käytävillä ja treenitiloissa se indierokin vimmassa kasvoi ja mahtipontisessa taiderokissa Vallilassa varttui sekä visioiden liemissä virttyi. Nämä vuodet ovat olleet meille mitä hienointa aikaa ja mukaan on mahtunut ainakin 1 EP, 2 musavideota, 2 kolaria, 1000000 kaljaa, 1 Heikki Tanttu, Oxford sessiot w/ Jukka Jahnukainen, lukemattomia ylilyöntejä sekä monen monituisia mahtavia keikkoja.

Nyt on kuitenkin aika saattaa rakas luomuksemme viimeiseen satamaan ja antaa muiston elää. Vaan oikeastihan nämä eivät suinkaan ole mitkään surujuhlat, vaan pikemminkin New Orleans -henkiset hautajaisilottelut, joten unohtakaa ne nenäliinat. Vedetään naamaan naamarit ja tuopit ja jalkoihin parhaimmat tanssikengät. Kerätkää perhe, ystävät, puolitutut, ihastukset, exät, nykyiset, opettajat, oppilaat, kaimat, koirat ja kissat ja tulkaa kokemaan Retro Stationin viimeinen super-awesome-special-jäähyväiskeikka! Retro Station lopettaa. Musiikinteko jatkuu. Teemu, mäkin itken. Tuokaa viinaa haudalle!

 

 


Ikäraja: K-18
Aika: Tarkista soittoaika: www.kuudeslinja.com

Liput ovelta 10 €, mikäli jäljellä.