EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

La 12.10.2019  /  Konepaja-sali  /  Helsinki

Remu plays Hurriganes, The Backstabbers

Remu plays Hurriganes, The Backstabbers Liput

Remu plays Hurriganes esiintyy Konepaja-salissa lokakuussa

Hurriganesin historia on kirjoitettu jo moneen kertaan, ja se on pitkälti yhtä kuin suomalainen rockhistoria. Suomalaisen rock'n rollin kummisetä, 71-vuotias rokkivaari Remu Aaltonen yhtyeineen nousee hiljattain avatun The Train Factoryn lavalle, Helsingissä lauantai-iltana 12. päivä lokakuuta.

The Train Factory on Vallilan konepaja, joka vaihtoi omistajaa Yhdysvaltojen entisen suurlähettilään Bruce Oreckin ostettua kiinteistön kehittääkseen siitä uuden kaupunkikulttuurin keskuksen. Muun muassa legendaariset Corona, Kafe Moskova ja Dubrovnik leffateattereineen siirtyvät konepajalle.

Remu Plays Hurriganes -iskuryhmässä soittavat rumpali-laulusolisti Remun lisäksi kitaristi Juho Pitkänen, basisti Hannu Sormunen ja rumpali Kari Välimäki.

Remu Plays Hurriganes palasi viime keväänä pitkän tauon jälkeen takaisin estradeille, mutta Remua lainaten "yhtye keikkailee vain hyvin harvakseen ja valikoiden".

- Mä olin tasan tarkkaan tammikuussa 2018 Helsingin jäähallissa järjestetyn "viimeisen keikan" jälkeen päättänyt, että tämä on nyt tässä. Myin rakkaan rumpusetinkin pois! Vannoin mielessäni, että ei enää... Suomi on nähty... Otin iisisti, lepäsin ja lomailin. Vähän tylsäksihän se meni. En mä osaa himassa maata tekemättä mitään, kun olen koko ikäni tottunut puskemaan paikasta toiseen niska limassa, Remu kertoo.

- Veri vetää tien päälle! Ei mitään rundeja enää, eikä välttämättä edes pitkiä viikonloppurypistyksiä, mutta jokunen keikka jossain, jos pyydetään. Hyvien jätkien kanssa. Ettei tatsi ihan kokonaan katoa, Remu sanoo.

Illan avaa The Backstabbers!

The Backstabbers  tuuttaa bensankatkuista katurokkia tuhatta ja sataa.

2013 perustettu trio on paahtanut lähes kolmesataa keikkaa (Suomi, Venäjä, Latvia) ja julkaissut kolme EP:tä joista viimeisin myös vinyylinä!

Uusi Borderline / (Got No) Control 7-tuumainen vinyylisinkku julkaisiin 2019. Spotifyssä Borderline -single on kerännyt jo yli 150 000 kuuntelua. Tällä hetkellä The Backstabbers vääntää kasaan kaikkien aikojen debyyttialbumia.Facebook tapahtuma

 


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 19:00

19:00 Ovet
20:00 The Backstabbers
21:30 Remu plays Hurrigane

Konepaja-sali
Aleksis Kiven katu 17, 00510, Helsinki