EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

To 7.3.2024  /  Semifinal  /  Helsinki

Reinhard, Mara Salminen, Aikuinen

Reinhard, Mara Salminen, Aikuinen Liput


Music Box Helsinki -presents:


Reinhard on pääkaupunkiseudulla toimiva rock-pop -bändi. Trion musiikki on moniulotteista ja biiseistä kuuluu utelias, musiikillinen ote sekä yhdessä soittamisen ilo. Reinhard on julkaissut musiikkiaan kolmen vuoden ajan suoratoistopalveluissa. Musiikin keskiössä ovat usein henkilökohtaisista kokemuksista ja maaliman menosta mystiseen suuntaan muovautuvat tarinat, polveilevat laulumelodiat sekä uusia suuntia tutkivat sovitukset.
Uusiin julkaisu Gravity’s Rainbow julkaistiin viime vuoden marraskuussa. Seuraava single julkaistaan 23.2.24. Sen jälkeen julkaisua odottaa kolme valmista biisiä, jotka kuullaan Semifinalin keikalla.

Mara Salminen
on musiikkituottaja, muusikko ja musiikkiteknologian opettaja. Tuottajana hän on toiminut vuodesta 1994 ja saanut eniten näkyvyyttä / kuuluvuutta yhteistyöstään Zen Cafén kanssa. Muita yhteyksiä ovat mm. CMX, Kauko Röyhkä ja Samuli Putro. Omaa materiaalia on kertynyt jopa vuosikymmenten takaa.

Toimiminen oululaisen Uusi Rakkaus -yhtyeen tuottajana yhdisti Maran Music Box Helsinki levy-yhtiöön, joten siitä tuli luonteva julkaisukanava. Viime vuoden puolella ehdittiin saada pihalle kaksi singleä. Tekijän mukaan biisit ovat ”pop-musiikkia, johon on lisätty pari nyrjähdystä.”


Aikuinen on Pekka Erosen ja Arto Kakon muodostama duo, joka esittää sähköisiä ja sydämellisiä pop-kappaleita. Yhtye on julkaissut muutaman singlen ja valmistelee albumia. UMK:sta Aikuinen on tuttu kappaleellaan ”Kyynelten lahti”

SEMIFINALIN turvallisuusohje

Semifinalissa on nollatoleranssi seksuaaliselle häirinnälle, väkivallalle, rasismille, homo- ja transfobialle, ableismille, misogynialle sekä vallan väärinkäytölle. Olethan viipymättä yhteydessä henkilökuntaan, mikäli kohtaat minkäänlaista huonoa käytöstä tapahtumassa.

Saavutettavuus: Tapahtumapaikka on esteellinen. Sisäänkäynti portaikon kautta.

Syömään ennen keikkaa? Varaa pöytä Ravintola Ilveksestä! www.ravintolailves.fi

Osta Ympäristölippu ja tue Tavastia Hall of Nature -hanketta!

Tavastia Hall of Nature -hanke tähtää vastuullisempaan ja kestävämpään Tavastiaan. Yksi hankkeen tavoitteista on tulla hiilineutraaliksi livekentän toimijaksi.

Tavastia Hall of Nature -keräyksen myyntituotot menevät lyhentämättömänä Luonnonperintösäätiön Tavastian metsä -kampanjaan, jonka tavoitteena on hankkia oma suojeltu metsä päästöjen kompensoimiseksi.

Käy tutustumassa kampanjaan: Luonnonperintosaatio.fi/tavastian-metsa

Kiitos kun olet mukana rakentamassa kestävämpää Tavastiaa!Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 19:00

Liput ovelta 14 €, mikäli jäljellä.

Varmista soittoajat keikkapäivänä Tavastian sivuilta .

Myynti loppuu 7.3.2024 19:00.