EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11–19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Ma 1.11.2021  /  Koko Jazz Club  /  Helsinki

Reignition (FIN/ITA/USA/CHL)

Reignition (FIN/ITA/USA/CHL) Liput


REIGNITION (FIN/ITA/USA/CHL)

Pasunisti Kasperi Sarikoski tuo Suomeen nuoremman polven huippusoittajia maailman eri kolkista, kohdattuaan toisensa maailman risteyksessä, New Yorkissa. Isossa omessa uraa tehneet muusikot ovat työskennelleet lukuisten maailmanluokan jazzartistien kanssa, joista mainittakoon Wynton Marsalis, Dave Douglas ja Shai Maestro. Yhtye juhlistaa viime vuonna julkaistua levyä (3 + 1, Outside in Music), joka koostuu Sarikosken sävellyksistä. Kiertueelle yhtye saa vahvistuksen kotimaisen jazzin eturintamalta upean saksofonistin ja Sarikosken pitkäaikaisen soittokumppanin, Jouni Järvelän muodossa.

Kasperi Sarikoski – pasuuna
Jouni Järvelä – saksofonit
Christian Li – piano
Simón Willson – basso
Francesco Ciniglio – rummut

www.kokojazz.fi/ohjelmisto/reignition-fin-ita-usa-chl


Ikäraja: Ikärajaton
Aika: Ovet klo 18:00
Showtime 19:00

Ovet 18:00
Showtime 19:00

Myynti loppuu 1.11.2021 18:00.
Mikäli tapahtuman aikana on voimassa koronaan liittyviä tapahtuma- tai ravintolarajoituksia, tapahtumassa saatetaan kysyä koronatodistusta. Katso lisää toimitusehdoistamme: https://www.tiketti.fi/info/toimitusehdot