EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

La 16.11.2019  /  Konepaja-sali  /  Helsinki

Reggae Legend Eek A Mouse Live Band in concert

Reggae Legend Eek A Mouse Live Band in concert Liput

Eek A Mouse

Helsingissä päästään nauttimaan maailmanluokan reggae-musiikista, kun Jamaican yksi tunnetuimmista reggae-artisteista, Eek A Mouse, saapuu konsertoimaan Vallilaan Konepaja-saliin lauantaina 16. marraskuuta.

1980-luvulla uransa huipulla ollut artisti on yksi singjay-tyylin edelläkävijöistä ja hänen tunnetuimpiin hitteihinsä kuuluvat muun muassa "Wa-Do-Dem", "Ganja Smugglin" ja "Virgin Girl". Uniikista laulutyylistään tunnettu Eek A Mouse on tuttu myös "Khaki suit" -singlestä yhdessä Damian "Junior Gong" Marleyn ja Bounty Killan kanssa.

Konepaja-salin konsertissa Eek A Mousen taustalle kasattu yhtye koostuu suomalaisista huippuammattilaismuusikoista; rumpuja soittaa Joakim Bachmann, bassoa Mikko Murtomaa, kitaroissa kuullaan Mikko Rossia ja Harri Väyrystä, koskettimia soittaa Kim Rantala ja perkussioista vastaa Aki Lahtinen.

Alkuiltaa tähdittävät suomalaisartistit Puppa J ja Cstar. Puppa J tunnetaan erityisen energisenä esiintyjänä ja karismaattisena laulajana, joka on ehtinyt uransa aikana esiintyä lukuisissa kokoonpanoissa, kuten Jätkäjätkät, Liljan Loisto ja Laulurastas. Pääsääntöisesti englanniksi kappaleitaan tulkitsevan Cstarin uraan on puolestaan mahtunut muun muassa rapin suomenmestaruus ja iso läjä keikkoja niin Suomessa kuin ulkomaillakin. Cstar yhdistelee musiikissaan useita eri tyylilajeja jotka muodostavat yhdessä autenttisen, omintakeisen soundin.

Illan juontaa Mc Feema, musiikkitarjonnasta vastaavat esiintyjien välissä reggae-veteraanit DJ't Fada Francis (Lion Head International Sound) ja Tarrvi Laaman (Bashment Kingz) yhdessä Liettuan Reggae skenen aktiivisen rakentajan DJ Eroottin kanssa.

 

Tapahtuma Facebookissa

Cstar Facebook

Puppa J Facebook

Tarrvi Laamann Mixcloud

www.reggaeville.com/artist-details/eek-a-mouse/about/


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 20:00

Nettisivuilta vain suoria ostoja. Puhelinpalvelun kautta lippujen varausaika 2 päivää.


Liput ovelta 37 €, mikäli jäljellä.

Pääsylippu sisältää 10% alennuskoodin Forenom huoneistohotelliin.

www.forenom.com 


 

Konepaja-sali
Aleksis Kiven katu 17, 00510, Helsinki