EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

La 14.12.2019  /  Ääniwalli  /  Helsinki

Regal, Schwefelgelb - live

Regal, Schwefelgelb - live Liput

Lauantaina 14. joulukuuta Ääniwallissa nähdään italialaistaustainen teknoartisti Regal sekä saksalaisyhtye Schwefelgelb.

Madridissa asuva Regal on julkaissut Involve Records -yhtiöllään mm. Amelie Lensin ja Alien Rainin kanssa tehtyjä kollaboraatioita sekä FJAAKin ja Cosmin TRG:n musiikkia. Dynaamisena deejinä tunnetun artistin rave- ja acid-vaikutteinen uusi EP The Eyes ilmestyi äskettäin Ääniwallissa vierailleen Ellen Allienin BPitch Controlilla. Remixejä Regal on tehnyt vuosien varrella mm. Nina Kravizille ja Emmanuel Topille.

Energisistä esiintymisistään tunnettu berliiniläisduo Schwefelgelb kuvailee ulosantiaan termillä "techno body music". Kaksikon materiaali on löytänyt tiensä mm. The Hackerin, Helena Hauffin ja Phase Fatalen kaltaisten hengenheimolaisten repertuaariin. Alkuvuodesta 2020 yhtye julkaisee tuoretta musiikkia Veronica Vasickan Citiraxilla.

 

www.facebook.com/Aaniwalli


Ikäraja: K-20
Aika: Ovet klo 22:00

Liput myynnissä ovella 15€ / ennen klo 24.00 12€.