EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–pe 9–16 (1,78 € / min. + pvm)

Su 12.9.2021  /  Olympia  /  Tampere

Red (USA) + support

Red (USA) + support Liput

Red esiintyy Tampereen Olympiassa!

Amerikkalaisen Red-yhtyeen keikka siirtyy kolmannen kerran. Uusi päivä on sunnuntai 12. syyskuuta 2021.

Vuonna 2004 Nashvillessä perustettu yhdysvaltalainen suuria ja vaihtoehtoisia sävyjä sisältävää raskasta rockia soittava Red saapuu ensimmäiselle keikalleen Suomeen.

Koronatilanteen vuoksi keikka siirretään jo kolmannen kerran. Red pistää Tampereen Olympia-korttelin kuumuudesta punaiseksi sunnuntaina 12. syyskuuta 2021. Jo aiemmit hankitut pääsyliput kelpaavat sellaisinaan uutena päivänä.

Red on kotimaassaan erittäin suosittu ja menestynyt yhtye. Kuusi albumia julkaissut ryhmä on ollut mm. kaksi kertaa Grammy-ehdokkaana ja noussut kahdella albumillaan Billboardin kymppikärkeen. Ja mikä merkittävintä, Red on niittänyt menestystä useissa kategorioissa ja ihmisryhmissä, mm. hard rockin ja christian rockin saroilla.

Redin seitsemäs albumi Declaration ilmestyi 10. huhtikuuta. Orkesteri palaa halusta esittää myös sen materiaalia livenä, kun keikkailu on jälleen mahdollista.

thebandred.com

***

Olympian turvallisuuslauseke

Olympiassa minimoimme tartuntariskiä vähentämällä asiakaspaikkoja sekä noudattamalla annettuja hygieniamääräyksiä. Näin varmistamme asiakkaillemme turvallisen ja mieluisan keikkakokemuksen.

Olympiassa on istumapaikkoja aulassa, salissa ja parvella. On erityisen tärkeää säilyttää turvavälit koko keikan ajan muihin asiakkaisiin sekä henkilökuntaan ja artistiin.

Varauduthan näyttämään viranomaisen hyväksymän viivakoodillisen henkilötodistuksen ovella lipuntarkastuksen yhteydessä tai luo valmiiksi oma viivakoodi täällä: https://info.tiketti.fi/fi

- Pese kätesi heti saavuttuasi, WC-käynnin yhteydessä sekä lähtiessäsi. Käsidesiä on tarjolla palvelupisteillä sekä muissa asiakastiloissa.
- Älä saavu keikalle, mikäli tunnet itsesi sairaaksi tai olet palannut ulkomailta 14 vuorokauden aikana.
- WC-tilat on rajoitettu tietyn henkilömäärän käyttöön kerrallaan. Ota muut asiakkaat sekä turvavälit huomioon asioidessasi WC-tilassa.
- Pyri välttämään käteisen käyttöä maksuvälineenä.
- Suosittelemme ennakkolipun ostoa kontaktien minimoimiseksi.

www.olympiakortteli.fi


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 20:00

HUOM! Keikka on siirtynyt huhtikuulta 26.4.2020 lokakuulle 21.10.2020, helmikuulle 16.12.2021 ja siitä syyskuulle 2021.

Aiemmille päiville ostetut liput käyvät uudelle päivämäärälle sellaisenaan. Mikäli uusi ajankohta ei sovi, voit palauttaa liput verkkosivuiltamme löytyvällä lomakkeella www.tiketti.fi/palautalippuja 12.01.2021 mennessä.

Liput ovelta 28 €, mikäli jäljellä.

Myynti loppuu 12.9.2021 20:00.