EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11–19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Ke 11. - To 12.8.2021  /  Suvilahti  /  Helsinki

Suvilahden kesäteatteri: Red Nose Company: Don Quijote (ENG)

Suvilahden kesäteatteri: Red Nose Company: Don Quijote (ENG) Liput

Don Quijote (ENG)

Red Nose Company esittää oman tulkintansa Cervantesin Don Quijotesta kaikkien aikojen maantieseikkailujen äidistä– nyt englanniksi. Näyttelijät Timo Ruuskanen ja Tuukka Vasama ovat esiintyneet klovniduona vuodesta 2012. Vuosien kiertämisen jälkeen ei ollut muuta vaihtoehtoa kuin antaa heidän hahmojensa Miken ja Zinin muuttua Don Quijoteksi ja Sancho Panzaksi.

Don Quijoten seikkailut ovat olleet eurooppalaisen kulttuurin ydintä jo vuosisatoja. Esityksen teemojen – ystävyyden, idealismin ja monikulttuurisuuden – merkitys näyttää vain kasvavan maailmassa, jossa elämme ja rakastamme.

Don Quijoten on ohjannut Otso Kautto, joka on helsinkiläinen kirjailija, palkittu teatteriohjaaja ja esiintyvä runoilija. Vuonna 2018 Kautto valittiin Tampereen Työväen Teatterin johtajaksi. Kautto on ohjannut sekä suurissa teattereissa että pienissä ryhmissä, erityisesti Suomen Kansallisteatterissa ja Teatteri Quo Vadiksessa. Hän esittää runojaan The Poetry Bandissä ja suorittaa tohtoriopintoja Taideyliopiston Teatterikorkeakoulussa aiheenaan rituaalin taju.

Todellista taituruutta – näyttelijöillä on kyky täydelliseen läsnäoloon ja impulsseilla pallotteluun. Etelä-Suomen Sanomat

”Huikea, monikerroksinen ja viihdyttävä esitys!” – katsoja

TYÖRYHMÄ

Näyttämöllä: Timo Ruuskanen & Tuukka Vasama
Ohjaus: Otso Kautto, Timo Ruuskanen & Tuukka Vasama
Teksti: Miguel de Cervantes ja työryhmä
Valo- ja äänisuunnittelu: Jere Kolehmainen
Tuotanto: Niina Bergius, Anna Jauhola & Mika Vainio / Red Nose Company
Yhteistuotanto: Teatteri Quo Vadis, Kuopion kaupunginteatteri, Lahden kaupunginteatteri, Tampereen Työväen Teatteri ja Turun kaupunginteatteri

Ensi-ilta: Teatteri Avoimet Ovet, Helsinki, 24.1. 2019

cirko.fi


Ikäraja: K-18

Ovet avataan tunti ennen esitystä.
Esityksen kesto reilu 2 h sis. väliajan.