EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–pe 9–19, la-su 11–19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

To 14. - Ma 18.10.2021  /  Useita paikkoja  /  Useita kaupunkeja

Karanteeniteatteri: Red Nose Company: Babylon – rohkea komedia vallasta

Karanteeniteatteri: Red Nose Company: Babylon – rohkea komedia vallasta Liput

Nyt on mahdollisuus nähdä striiminä vuoden 2018 teatteritapaus, joka on hurmannut yleisön ja kriitikot ensi-illasta alkaen ympäri Suomen.

Esitys nähtiin myös Tampereen Teatterikesässä 2019. Hykerryttävän hauska Babylon käsittelee vallankäyttöä naisnäkökulmasta. Esityksessä Babylon (Minna Puolanto) haluaa ratkaista kaikki valtaan liittyvät ydinkysymykset. Tässä häntä auttaa palvelija Ré (Hanna Seppä). Klovnit tuovat näyttämölle omakohtaisten kokemustensa lisäksi monenlaisia valtikan heiluttajia Madonnasta Ronaldoon ja Katariina Suuresta omahyväisiin diktaattoreihin. Marielle Eklund-Vasaman ohjaama esitys antaa rohkean ja tuoreen puheenvuoronsa edelleen ajankohtaiseen #metoo -vallankumoukseen.

Arvioita ja katsojakommentteja:

꙳꙳꙳꙳꙳ Täysosuma. – Helsingin Sanomat

Babylon-klovni iskee lujaa vallankäytön ytimeen. – – Karnevalistinen pihtiote näyttää mitätöinnin, seksuaalisen häirinnän ja kiusaamisen kaikessa julmuudessaan, ja kuitenkin klovnerian synnyttämä nauru myös vapauttaa. – Irmeli Haapanen, Turun Sanomat Mä itkin ja nauroin ja itkin ja nauroin. Ihan huikea! – katsoja Esitys on ilottelevan feministinen, suorapuheinen ja julmetun hauska. – YLE, Tuula Viitaniemi Erinomainen. Katsojia kuljetetaan tunneskaalan ääripäissä hypnoottisella tavalla. – JR Leskinen, Kauppalehti

TYÖRYHMÄ

Käsikirjoitus ja esitysdramaturgia Minna Puolanto, Marielle Eklund-Vasama ja muu työryhmä
Ohjaus Marielle Eklund-Vasama
Näyttämöllä Minna Puolanto ja Hanna Seppä
Valo- ja äänisuunnittelu Juha Tuisku
Pukusuunnittelu Virve Balk
Valokuvat Mark Sergeev
Tuotanto Red Nose Company

Yhteistuotanto Kanneltalon kanssa. Ensi-ilta oli Kanneltalossa, Helsingissä 19.9.2018.

www.karanteeniteatteri.fi


Ikäraja: Ikärajaton
Aika: klo 19:00

Esityksen kesto: 1h 30min (ei väliaikaa)

Katsomoon myydään rajattu määrä lippuja turvavälein. Katsomoon saattaa kuulua striimauksesta johtuvia ylimääräisiä ääniä.

Stream-lippu

Jokaisella lipulla voi katsoa esitystä yhdeltä laitteelta kerrallaan. Perhelippu on tarkoitettu esityksen katsomiseen isommalla porukalla, mutta kuitenkin samalta laitteelta. Tukilipulla voit halutessasi tukea teatteria maksamalla lipusta korkeamman summan.

Voit osallistua konserttiin live streamin välityksellä, alla olevia ohjeita seuraten.
Pääset katsomaan teatteria osoitteessa tiketti.stream lipustasi löytyvällä 13-numeroisella koodilla. Lähetys aktivoituu 14.10.2021 klo 18:45, ja esitys alkaa klo 19:00. Live stream -koodi toimii yhdellä laiteella kerrallaan.

Stream-lippu on ostettavissa 18.10.2021 klo 21:00 asti ja tallenne katsottavissa 18.10.2021 23:59 asti.

Ostamalla lipun tapahtumaan asiakas sitoutuu esittämään voimassa olevan Koronatodistuksen, mikäli viranomainen, tapahtumajärjestäjä tai muu taho sitä kyseiseen tapahtumaan osallistumiseksi edellyttää. Katso lisää toimitusehdoistamme: https://www.tiketti.fi/info/toimitusehdot
Karanteeniteatteri