EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Ti 10.9.2024  /  Linnakangastalon sali  /  Kempele

Red Nose Company: Aleksis Kivi

Red Nose Company: Aleksis Kivi Liput

Red Nose Company feat. Niko Kumpuvaara esittää: Aleksis Kivi. Esitys tiistaina 10.9.2024 Kempeleen Linnakangastalon salissa klo 18.00!

Komedia miehestä, josta tuli monumentti.

Sydämellisessä ja älykkäässä kavalkadissa ilmiömäinen näyttelijäduo Timo Ruuskanen ja Tuukka Vasama sekä harmonikkataiteilija Niko Kumpuvaara johdattavat katsojansa lennokkaalle retkelle läpi koko Aleksis Kiven elämän ja teosten. Sana helkkyy ja musiikki soi! Marzi Nymanin upeat sovitukset luovat klassista ja kevyttä musiikkia yhdistelevään teokseen sibeliaanisia kaikuja.

Riemastuttavan esityksen on ohjannut yhdessä näyttelijöiden kanssa Linda Wallgren. Käsikirjoitus on luotu yhteistyössä Kansallisteatterin päädramaturgin Eva Buchwaldin kanssa.

Yhteistuotannossa ovat mukana Red Nose Company, Kansallisteatteri, Turun, Jyväskylän, Lahden ja Kuopion kaupunginteatterit, Tampereen Työväen Teatteri, sekä Kamariorkesteri Avanti! Teos on osa Kansallisteatterin 150-vuotisjuhlavuoden ohjelmistoa.

Red Nose Company valittiin Vuoden Teatteriksi 2023.

★★★★★ - HS
Ihastuttava - Seura
Sydämellinen - Demokraatti
Äkta, intellektuell - HBL
Hullunhauskaa - Suomen Kuvalehti

www.rednose.fi


Ikäraja: Ikärajaton
Aika: klo 18:00

Ovet saliin avautuvat n. 15 minuuttia ennen esityksen alkua. Saavuthan tapahtumaan ajoissa. Salin ovet suljetaan klo 18:00.

Tapahtuman kesto n. 2h 20min. sis väliajan 

***

Esteettömyys:

Avustaja pääsee tapahtumaan ilmaiseksi avustettavan kanssa samalla lipulla: asiakas + avustaja -lippuun sisältyy kaksi lippua
Tapahtumaan on esteetön pääsy pyörätuolilla: kyllä
Tapahtumapaikalla on esteetön WC: kyllä

Myynti loppuu 10.9.2024 17:00.
Linnakangastalon sali
Linnakaarto 20, 90450, Kempele