EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

La 28.9.2024  /  Solmusali, Cirko - Uuden sirkuksen keskus  /  Helsinki

Recover Laboratory: Salainen saari

Recover Laboratory: Salainen saari Liput

Salainen saari on kutkuttava kertomus salaperäisen maailman tutkimisesta, löytämisen ilosta sekä siitä, miten voimme löytää uusia ystäviä yllättävistä paikoista, kun vain olemme avoimia seikkailulle.

Kertomus alkaa salaperäiseltä saarelta, jossa utelias mutta hieman yksinäinen hahmo kököttää. Yhtäkkiä jokin kimmeltää turkoosilla merellä ja pulloposti kutsuu seikkailuun. Yllätyksiä täynnä olevalla matkallaan hän tasapainottelee lasipulloilla, taiteilee myrskyn mukanaan tuomilla saippuakuplilla ja pyörittää valovanteita. Taianomaiset meduusat houkuttelevat tanssiin ja hauskat möntit pomppaavat aarrearkusta leikkimään. Tervetuloa kiehtovalle seikkailulle!

Puolen tunnin mittaisen esityksen jälkeen Salaisen saaren ottaa haltuunsa DJ Sammakko, joka soittaa parhaat remixit saarelta ja lasten suosikkibiiseistä. DJ Sammakko innostaa ja ohjaa kaikkia liikkumaan ja saa tanssilattian loikkimaan ilosta. 20 minuutin mittainen diskohetki on ohjattua musiikkiliikuntaa, joka kannustaa kuuntelemaan kehon omaa kieltä.

Recover Laboratoryn Salainen saari avaa Cirkon uuden lapsille ja aikuisille suunnatun CirkOtus-ohjelmakokonaisuuden, jossa hauskuus on taattu! CirkOtus -esitysten yhteydessä voit nauttia myös pannukakut Cirkon alakerran Peloton-ravintolassa. Salaisen saaren jälkeen osana CirkOtusta nähdään vuonna 2025 kolme uutta esitystä yhteensä kuutena viikonloppuna.

TYÖRYHMÄ
Ohjaus, käsikirjoitus & konsepti: Inna Huttunen & Susanna Liinamaa
Esiintyminen: Susanna Liinamaa
Veistokset, lavastus ja asu: Sofi Häkkinen
Valosuunnittelu: Kauri Klemelä
Äänisuunnittelu: Samuli Kivelä
Dramaturginen ja koreografinen konsultointi: Jarkko Lehmus, Krista Arppo ja Alvar Lehto
Tuotanto: Recover Laboratory & Cirko - Uuden sirkuksen keskus

Instagram | Facebook

cirko.fi


Ikäraja: Ikärajasuositus: 2+

Lipunmyynti ovelta: tunti ennen esityksen alkua. Lipunmyynti verkossa loppuu 15 min ennen esityksen alkua.

Kesto: Esitys n. 30 min, musiikkiliikuntaa halukkaille n. 20 min.

***
LIPPU & LETTU:

- Peruslippu & Lettu sisältää lipun lisäksi Letun ja kahvin Peloton Cycling Eatery:ssä ennen esitystä tai sen jälkeen
- Lastenlippu & Lettu sisältää lipun lisäksi Letun ja babychinon Peloton Cycling Eatery:ssä ennen esitystä tai sen jälkeen
- Lapsikaverilippu & Lettu sisältää lippujen 2+2 lisäksi letut, kahvit aikuisille ja babychinot lapsille Peloton Cycling Eatery:ssä ennen esitystä tai sen jälkeen
Tarkistathan lippua ostaessasi Letun ajankohdan (esityksen ennen vai jälkeen).

***
Esteettömyys:

Cirko on esteetön. Liikuntarajoitteisen asiakkaan avustaja pääsee maksutta esitykseen mukaan, ei tarvitse ilmoittaa järjeställe.