EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–pe 9–16 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

Ti 9. - Ke 17.6.2020  /  Cirko - Uuden Sirkuksen Keskus  /  Helsinki

Recover Laboratory 100 000 000 %

Recover Laboratory 100 000 000 % Liput

Tapahtuma on peruuntunut. Voit vaihtaa lippusi Cirkon lahjakorttiin, joka on voimassa vuoden 2021 loppuun saakka. Voit halutessasi myös palauttaa lipun 31.8.2020 saakka. Palautus ja vaihto lahjakorttiin onnistuvat sivulla www.tiketti.fi/palautalippuja.

 

Recover Laboratoryn uusi lavateos, 100 000 000 %, on kuvataiteilijan ohjaama reality show rummuille ja vanteille. Siinä totisesti annetaan ja otetaan sata miljoonaa prosenttia.

Lavalla hypitään, juostaan, pyöritetään vanteita, ryömitään, saadaan sähköiskuja ja muitakin iskuja. Improvisoidaan, ei mietitä mitään, mietitään äskeistä, läkähdytään, tuijotetaan, rummutellaan menemään ja kuunnellaan erittäin tarkasti. Päämääränä on päästä taiteilijan luontaisen sensuurin ja itsetietoisuuden yli. Teos tuo lavalle esiintyjien raakaa ja kursailematonta kontaktia tosi-tv:stä tuttujen rakenteiden rytmittämänä. 

100 000 000 % yhdistelee perinteisiä rumpuja ja uusinta elektronista rumputekniikkaa muotoaan muuttaviin vanteisiin, hikiseen menoon ja tosi-tv-henkiseen ihanan rumaan videotaiteeseen. Teoksessa tuodaan taiteilijoiden keräämä kokemus immersiivisistä ja paikkasidonnaisista jättilabyrinteistä suoraa päätä ja kolisten perinteisemmälle lavalle.

100 000 000 % on Cirkon ehdotus yöllisen kaupungin elähdyttämiseksi. Cirko tarjoaa Recover Laboratoryn kanssa sykkivän yöesityksen sykähdyttääkseen Helsingin yöelämää. Helsingin kaupungin kulttuuripalvelut teetti selvityksen kaupungin yön potentiaalista palvelutuottajien näkökulmasta kesäkuussa 2019. Tavoitteena on luoda turvalliset ja häiriötä aiheuttamattomat puitteet öillisille tapahtumille ja täten elävöittää öistä kaupunkia.

Instagram
Facebook

cirko.fi


Ikäraja: Suositusikäraja K-15

Ovet avataan tunti ennen esitystä.
Esityksen kesto 60 min.

Alennuksiin oikeuttavat kortit tarkistetaan ovella.