EN  FI
Följ:
0600-1-1616 Telefontjänst mån–sön 9–21 (1,78 € / min. + lsa)

MinTiketti

Gör uppköp snabbare, få information om evenemang du gillar och se din orderhistorik

Logga in eller Registrera eller Glömt lösenordet?

OBS:
Du använder tydligen Safari och privat browser Tyvärr fungerar inte vår sida korrekt med privat browser. Vänligen avlägsna bruket av privat webbläsning eller använd en annan browser.

Ti 9. - On 17.6.2020  /  Cirko - Uuden Sirkuksen Keskus  /  Helsingfors

Recover Laboratory 100 000 000 %

Recover Laboratory 100 000 000 % Biljetter

Recover Laboratorys nya scenverk, 100 000 000 %, är regisserat av en bildkonstnär och är en reality-show för trummor och rockringar. Man verkligen ger och tar till hundra miljoner procent.

Man hoppar, springer, snurrar rockringar, krälar, får elektriska chocker och andra stötar på scenen. Man improviserar, tänker på inget, tänker på nyss, flämtar, stirrar, trummar iväg och lyssnar väldigt noggrant. Målet är att överskrida konstnärens naturliga censur och självmedvetenhet. Verket hämtar rå och direkt kontakt till scenen i rytm med bekanta reality-tv strukturer.

100 000 000 % kombinerar traditionella trummor och den nyaste elektroniska trumtekniken med rockringar som ändrar form, svettig action och härligt ful videokonst i reality-tv anda. Verket hämtar upplevelser som konstnärerna samlat från immersiva och platsbetonade jättelabyrinter raka vägen och bullrande in på en mera traditionell scen.

100 000 000 % är Cirkos förslag till att uppfriska den nattliga staden. Cirko bjuder tillsammans med Recovery Laboratory på en pulserande nattföreställning för att stimulera Helsingfors nattliv. Helsingfors stads kulturtjänster gjorde en undersökning om stadens nattliga potential ur serviceproducenternas synvinkel i juni 2019. Målet är att skapa trygga ramar som inte förorsakar störning för nattliga evenemang och därmed uppliva den nattliga staden.

Instagram
Facebook

cirko.fi


Åldersgräns: Rekommenderad åldersgräns 15+

Dörrar öppnar 1 timme innan föreställningen.

Längd 60 min.

Kort som berättigar till rabatt kontrolleras vid dörren.