EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Ti 31.12.2019 - La 31.12.2022

Ravintola Ilves - lahjakortti

Ravintola Ilves - lahjakortti Liput

www.ravintolailves.fi


Urho Kekkosen kadulla Helsingissä jo vuonna 1932 ovensa avannut Ravintola Ilves on aina ollut tekemisissään mutkaton ja tärkeilemätön, mutta mukana täydellä sydämellä. Ruoka pohjautuu vahvasti kotimaisiin raaka-aineisiin sekä käsityöhön, sesongit ja perinteet huomioon ottaen. 

Viini on maailman paras ruokajuoma. Se vie janon mennessään, tuo tunnelman mukanaan ja täydentää illallisen kuin illallisen. Tästä syystä Ilveksessä on haluttu panostaa merkittävästi viinitarjontaan. Ilves tarjoaa laadukkaita ja alkuperäänsä hienosti ilmentäviä artesaaniviinejä mielenkiintoisilta viinitiloilta - ja samanaikaisesti olutvalikoima kasvaa kasvamistaan


Lahjakortti käy maksuvälineenä Ravintola Ilveksessä. Lahjakortin voi ostaa Tiketin toimipisteistä tai tiketti.fi-verkkosivuilta. Kortti on voimassa puoli vuotta ostohetkestä. Lahjakortti tulee käyttää kerralla. Tiketin toimipisteistä on saatavissa lahjakortteja myös euron tarkkuudella olevilla summilla.

Valitse lahjakortillesi sopiva summa ja siirry kassalle.

Lahjakorteissa on 4 päivän varausmahdollisuus. Huomioithan, että voimassaoloaika alkaa lahjakortin varauksesta.

https://www.facebook.com/ravintolailves/
Instagram: @ravintola.ilves

Ravintola Ilves
Urho Kekkosen katu 4-6, 00100, Helsinki