EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–pe 9–21, la 11-21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Ma 1.11.2021 - Ma 31.10.2022  /  Ravintola Ilves  /  Helsinki

Ravintola Ilves - Artistimenu-lahjakortti

Ravintola Ilves - Artistimenu-lahjakortti Liput

ARTISTIMENU-LAHJAKORTTI

Tavastia-klubin Artistimenu-konsepti alkoi Ravintola Ilveksessä lokakuussa 2021. Konseptissa kymmenen kiinnostavaa artistia saa Ilveksen keittiön kanssa luodut nimikkomenunsa Ilveksen listoille aina noin kuukaudeksi kerrallaan.

Oman Artistimenunsa Ilvekseen ovat luoneet Ellinoora, Samuli Putro, Seksikäs-Suklaa, Olavi Uusivirta, Vesta, Samae Koskinen, Younghearted, Jesse Markin, Sofa sekä Noora Louhimo.

Kuukausittain vaihtuva menukonsepti on osa Tavastia Hall of Nature -ympäristöhanketta. Artistimenu-sarjassa kiinnitetään huomiota muun muassa ruokahävikkiin, kestävään ruokaan, satokauden tuotteisiin ja muihin hiilijalanjälkeä pienentäviin toimiin. Projektin tarkoitus on herättää keskustelua kestävästä ravintolaruokailusta sekä ravintolakulttuurin tärkeydestä kiinnostavalla tavalla.

Jokaisesta ostetusta lahjakortista lahjoitetaan 3 € Luonnonperintösäätiön Tavastian metsä -keräykseen, jonka tavoitteena on ostaa ja suojella pala suomalaista ikimetsää.

Lahjakortin arvo on 45 €.

Lahjakortti käy maksuvälineenä Ravintola Ilveksessä. Lahjakortti sisältää kolmen ruokalajin Artistimenun. Artistimenu vaihtuu noin kuukauden välein, ja lahjakortilla saa sen menun, mikä lahjakortin käyttöhetkellä on vuorossa. Lahjakortti tulee käyttää kerralla.

Lahjakortti on voimassa 31.10.2022 saakka.

Tee pöytävaraus:
www.ravintolailves.fi

Facebook | Instagram

www.ravintolailves.fi


Myynti loppuu 31.10.2022 23:00.
Ravintola Ilves
Urho Kekkosen katu 4-6, 00100, Helsinki