EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–19 (1,78 € / min. + pvm)
VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

Ke 1.1.2020 - To 30.12.2021

Rauhalahden teatteriareena: lahjakortti

Rauhalahden teatteriareena: lahjakortti Liput

Rauhalahden teatteriareenan lahjakortti teatterin ystäville!

Rauhalahden Teatteriareenan lahjakortilla voit ostaa lippuja Tiketissä myynnissä oleviin Rauhalahden teatteriareenalla järjestettäviin tapahtumiin.


Lahjakortti käy maksuvälineenä Rauhalahden teatteriareenalla järjestettäviin tapahtumiin, jotka ovat Tiketissä myynnissä. Lahjakortin voi ostaa Tiketin toimipisteistä, tiketti.fi-verkkosivuilta. Kortti on voimassa 18 kuukautta ostohetkestä ja sitä voi käyttää myös osissa. Tiketin toimipisteistä on saatavissa lahjakortteja myös euron tarkkuudella olevilla summilla.

Kun lahjakorttia käytetään maksuvälineenä, niin huomaathan, että alle 1 € jäävästä summasta ei saa hyvitystä lahjakorttina tai rahana.

Valitse lahjakortillesi sopiva summa ja siirry kassalle. Lahjakortin voi noutaa toimipisteistämme tai R-kioskilta, tilata sähköpostiin PDF-muodossa tai postitse haluttuun osoitteeseen. Postitse lahjakortti toimitetaan lahjakuoressa ja se on voimassa 18 kuukautta ostopäivästä.

Rauhalahden teatteriareena
Rauhankatu 3, 70870, Kuopio