EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

To 13. - Ma 17.12.2018  /  Useita paikkoja  /  Helsinki

Rauhaa - Kamarikuoro Värinän joulukonsertti pimeässä kirkossa

Rauhaa - Kamarikuoro Värinän joulukonsertti pimeässä kirkossa Liput

Ladataan…

Kamarikuoro Värinän jo perinteeksi muodostuneet Rauhaa-joulukonsertit pidetään tänä vuonna torstaina 13.12. klo 20 Kallion kirkossa (Itäinen Papink. 2, Hki) sekä maanantaina 17.12. klo 19 Paavalinkirkossa (Sammatint. 5, Hki).

Tavanomaisesta poikkeava Rauhaa-konsertti tarjoaa meditatiivisen lepohetken joulukiireiden keskellä. Moniääniset rauhalliset joululaulut soljuvat pimennetyssä kirkkosalissa, jota vain muutama kynttilä valaisee. Kuulija voi pimeässä rentoutua rauhoittavan musiikin myötä ja antaa sävelten huuhdella arjen paineet pois. Konsertissa kuullaan niin ikiaikaisia kuin uudempiakin kauniita joulusävelmiä, unohtamatta rakastettuja suomalaisia joululauluja. Konsertit johtaa Noora Hirn, urkurina Jari Koivistoinen.

Rauhaa-joulukonsertti on kuulijoiden suuresti rakastama, ja he ovat luonnehtineet elämystä mm. näin: "Todellista stressinpoistoa!" "Voimakkaan elämyksellinen konsertti - kirkon hämärä ja kuoron vahva sointi loivat huikean tunnelman." "Joulun paras hetki." "Kiitos, sain rauhaa."

Konsertin meditatiivisen luonteen vuoksi pyydämme yleisöltä hiljaisuutta konsertin aikana.

Lämpimästi tervetuloa!

Facebook-tapahtuma

www.kamarikuorovarina.fi


Ikäraja: K-7

13.12. klo 20, Kallion kirkko
17.12. klo 19, Paavalinkirkko

Esityksen kesto 1 tunti. Konsertin ikäraja 7 vuotta.