EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Ke 10.7.2024  /  CoolHead Brew Viikki  /  Helsinki

Ratos De Porão (BRA) + Terveet Kädet + Força Macabra

Ratos De Porão (BRA) + Terveet Kädet + Força Macabra Liput

COOLHEAD LIVE: RATOS DE PORÃO (BRA) + TERVEET KÄDET + FORÇA MACABRA // CoolHead Brew Helsinki, ke 10.7.2024

Tämän vuoden CoolHead Live -konserttisarjan avataan täyslaidallisella legendaarista hardcore punkia. Illan avaa kaksi kovaa kotimaista: portugalin kielellä trashcorea esittävä kotimainen Força Macabra ja kulttisuosiota nauttiva Terveet Kädet. Illan päättää TK:n kanssa yhdessä Brasiliassa kiertänyt ja samoilta vuosikymmeniltä ponnistava pitkän linjan punklegenda, brasilialainen Ratos De Porão, "RxDxPx".

Vuonna 1980 perustettu Ratos De Porão oli aikansa punkskenen vallankumouksellinen suunnannäyttäjä. Maailmalta ja jopa Suomesta toisen aallon punkista vaikutteita imenyt yhtye kritisoi musiikissaan brasilialaista yhteiskuntaa, joka oli siihen aikaan ennenkuulumatonta kotimaassaan. Yhtyeen ensimmäinen, vuonna 1983 julkaistu albumi “Crucificados pelo sistema” oli Brasilian parhaiten myynyt harcore albumi, ja se sai myös maailmanlaajuisen punk-klassikkostatuksen.

Yhtye on imenyt vuosien saatossa vaikutteita eri genreistä kuten trash metalista, crossover ja hardcore punkista. Ratos De Porãon viimeisin studioalbumi “Necropolítica” julkaistiin toukokuussa 2022.

Hardcore-legenda Terveet Kädet, kiistatta kaikkien aikojen tunnetuin suomalainen punkbändi teki paluun pitkän odotuksen jälkeen. Yhtye julkaisi viime vuonna Kaikki kaikkia vastaan -albuminsa ja kiersi Brasiliassa Finnish Invasion -kiertueellaan.

Heinäkuussa neljättä kertaa järjestettävä CoolHead Live -konserttisarja tuo Helsingin Viikin luonnonsuojelualueen kupeeseen kaksiviikkoisen musiikin, auringonpaisteen, pienpanimo-oluen ja ruoan juhlan. Trooppisen puutarha Gardenian uniikkiin ympäristöön kohoavalla, puolitoista tuhatta henkeä vetävällä tapahtuma-alueella nähdään heinäkuussa monipuolinen sekoitus kotimaisia ja ulkomaisia artisteja kansanmusiikista black metaliin ja eturivin poppiin.

Aikataulu:

18.00 ovet
18.20 Força Macabra
19.10 Terveet Kädet
20.30 Ratos De Porão

www.coolhead.fi


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 18:00

Liput ovelta 35 €, mikäli jäljellä.

Esteettömyys:
Avustaja pääsee tapahtumaan ilmaiseksi avustettavan kanssa samalla lipulla: kyllä
Tapahtumaan on esteetön pääsy pyörätuolilla: kyllä
Tapahtumapaikalla on esteetön WC: kyllä

Katso kaikki tulevat CoolHead Live -terassikeikat: www.tiketti.fi/coolheadlive