EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

Ma 31.12.2018  /  Bar Loose  /  Helsinki

Kunnon vitun uv-bileet: Ratface, Tyrantti & Watery

Kunnon vitun uv-bileet: Ratface, Tyrantti & Watery Liput

Ladataan…

Räiskettä, roiskeita(?), viinaa ja kunnon bileet! Loose Mind Productionsin UV-kemut keräävät Bar Loosen kellariin Stadin energisimmät rähinäyhtyeet luomaan tunnelmaa ja laittamaan uuden vuoden käyntiin! Turhia selittelemättä teemana on - kunnon vitun bileet! 

AIKATAULU:
21.00 viinaportit aukeavat
21.30 Watery
22.15 Tyrantti
23.00 Ratface

Ratface
Ratface on MC Respektorin luotsaama hardcore punk -yhtye est 2006. Yhtyeen sanoitukset käsittelevät pääasiassa alkoholin käyttöä ja rellestämistä, tottakai. "Tää on se bändi minkä kaikki tietää!"

Ratface - Ratassed (Full album): Youtube / www.stereokiller.com/RATFACE

Tyrantti
Hevimetalli, olut ja nahka. Tyrantti on aivan vitun vaarallinen nahkahevitrio, joka ei leiki. 

Yhtye julkaisi 31.5. uuden Kobra-singlen, joka nousi suoraan Spotifyn asiaankuuluville soittolistoille ja sai osakseen suitsutusta mediassa. Soundin Parasta juuri nyt -listalla peräti kolmesti noteerattu suomenkielisen viiksihevin keihäänkärki julkaisee debyyttialbuminsa alkuvuodesta 2019.

Tyrantti - Kobra: Youtube

Watery
Watery on sairaan nopee ja värikäs. Tuo omintakeista crossoverihtavaa paahtoa jauhava ylinopeusposse kaahaa keikoille Itä-­Helsingistä mukanaan aimo annos murhaavia riffejä, lavaenergiaa, sekä halua tehdä Maasta asuttavampi planeetta.

Genressään jo tunnetuksi tullut Watery on julkaissut kaksi EP:tä, ja bändin musiikillinen ulosanti on elänyt paljon vuosien aikana, mutta uusin Worldbeater nimeä kantava puolituntinen näyttää bändin vihdoin löytäneen tasapainoisen kodin genrerajamailta. Yhtye on myös niittänyt mainetta intensiivisestä lavaenergiastaan joka välittyy varmasti takariviinkin saakka.

Watery - Breaking The Jaw: Youtube

 

Facebook-tapahtuma

www.barloose.com


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 21:00
Tarkista soittoajat www.barloose.com

Eteispalvelumaksu lipunostaneille 2 € (norm. 3 €).

Liput ovelta 10 €, mikäli jäljellä.