EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11–19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

La 4.12.2021  /  Bar Loose  /  Helsinki

Ratface 15 v, Final Assault, Nuclear Omnicide

Ratface 15 v, Final Assault, Nuclear Omnicide Liput

Vuonna 2006 perustettu RATFACE juhlii 15 vuotta kestänyttä taivaltaan! Tiukassa tikissä kaahaava thrashcore-jyrä, jonka jäsenistö ei ole muuttunut matkan varrella kertaakaan, ei anna armoa lärvilautasella eikä hevosenkengässä.

Keep your guard up, tule omalla vastuulla.

Tällä synttärikeikalla vedetään erityispitkä setti kaikilla mausteilla. MxOxSxH!!”

Mukana illassa Final Assault ja Nuclear Omnicide.

Ennen illan tähtiesiintyjää yleisöä viihdyttää FINAL ASSAULT - viisihenkinen crossover-ryhmä, joka ei tunne armoa ammentaessaan thrashin, punkin, hardcoren ja vaihtoehtokulttuurin maailmoista. Kauhu, zombiet, ufot, skeittilaudat, sarjakuvat, nopeat downstroke -riffit ja moshaus ovat keitoksen pääkomponentit.

Illan aloittaa vuonna 2007-2009 välisenä aikana perustettu legendaarinen heavy metal -yhtye NUCLEAR OMNICIDE, joka palaa keikkatauolta 35 vuoden jälkeen. Yhtyeellä on vyön alla muutama EP sekä kaksi täyspitkää, joista viimeisin S/T ilmestyi vuonna 2018. Vanhojen biisien sijaan bändi aikoo esittää lähinnä upouusia biisejä, jotka saavat yhtyeen aiemman tuotannon muistuttamaan lähinnä sunnuntain sauvakävelyä.

www.barloose.com


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 20:30
Tarkista soittoajat www.barloose.com

Ovella peritään eteispalvelumaksu 3 €.

Liput ovelta 12 €, mikäli jäljellä.

Mikäli ravintolarajoitukset ovat voimassa, tapahtumaan osallistuminen edellyttää koronapassia.

Myynti loppuu 4.12.2021 20:00.
Mikäli tapahtuman aikana on voimassa koronaan liittyviä tapahtuma- tai ravintolarajoituksia, tapahtumassa saatetaan kysyä koronatodistusta. Katso lisää toimitusehdoistamme: https://www.tiketti.fi/info/toimitusehdot