EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

Su 24.11.2019  /  Kulttuuritalo Grand  /  Porvoo

Ranskalainen ilta - Edith Piaf avec Tia Cohen

Ranskalainen ilta - Edith Piaf avec Tia Cohen Liput

Ranskalainen chanson virittää tunnelman

Pariisilaissyntyisen Tia Cohenin esitys on liikuttanut yleisöjä ympäri Suomea, ja jatkaa kasvavan kiinnostuksen aallonharjalla. Eipä ihme, että lippuja jonotetaan jo kuukausia ennen esitystä.

Tia Cohen on punahuulinen, syntyperäinen pariisitar. Hän on räväkkä, tunteellinen, ranskalaiseen tapaan puhelias ja energinen. Tia on erittäin mielenkiintoinen, suomalaisessa ympäristössä positiivisesti erilainen ja värikäs esiintyjä.

Tian taide on kuin hän itse. Määrittelemättömän laaja, syvällinen ja koskettava. On sitten kysymys esiintymisistä, juonnoista, stailauksista tai vaikkapa opastetuista retkistä, Tian persoonallisuus nostaa tilanteen kuin tilanteen tavanomaisen yläpuolelle.

Pitkään Punavuoressa, Helsingissä asuneena Tia on myös ansainnut arvonimen "Punavuoren varpunen". Sillä viitataan Tian suurieleiseen, ja sydämeenkäyvään tapaan muuttaa esiintymisellään Punavuorelaisbaarien tunnelma vastaamaan pariisilaiskapakoiden tiivistä, elämänmakuista sykettä.

La Soirée Édith Piaf on esityksenä visuaalisesti, musiikillisesti ja draamallisesti mahtava kokemus. Se on enemmän kuin konsertti, se on matka 50-luvun Pariisin kuppiloista maailman suurimmille areenoille. Illan keskiössä on pieni ja herkkä nainen, jonka ääni kantoi hänen nimensä kaikkien huulille. Naisen, jonka elämänmakuisten tarinoiden karheudessa korostuivat rakkaus ja rakkaudettomuus, erillisyys, yksinäisyys, odotus ja toivo.

Tia Cohenin Piaf-ilta on nostanut esille tunteita ympäri Suomea jo usean vuoden ajan. Hänet on nähty esiintymässä mm. Finlandia-talolla, Turun Logomossa, Riku Niemi Orchestran solistina, pienissä ja isoissa ravintoloissa, TV:ssä ja radiossakin. Missä tahansa esitys on koettu, on se jättänyt katsojiin syvän tunnejäljen, aidon kokemuksen 1940-ja 50-luvun pariisilaisesta kulttuurista.

Tia Cohenin tulkinta on uskollinen esikuvalleen. Édith Piafin intohimoinen rakkauden kaipuu välittyy yleisölle värisyttävänä kokemuksena, jonka purkavassa tunnelmassa niin ilo, itku, nauru kuin rakkaus ja kaipuu sekoittuvat yhteen, ja kuljettavat katsojan pois arjesta, tilaan jossa taiteellinen elämys voi tapahtua. Kun vielä tulkitsijaa säestää Suomen eturivin artisteista koottu orkesteri, niin varmaa on, ettei ilta unohdu koskaan.

www.tiacohen.com


Ikäraja: Ikärajaton
Aika: klo 16:00

Show + Gourmet:

Sis. Ranskalaisia Gourmet kakkuja à la Chez Janet + lasi kuplivaa ja kahvin tai teen. 

Chez Janet on Helsingin Bulevardilla sijaitseva ainutlaatuinen kahvila jonka Gourmet valikoima tuo ihanan Parisiin ja Provencen maut luoksesi. 

Kaikki käsintehdyt kakut tulevat suoraan Pariisista. Ne ovat taivaallisen kauniita sekä suussa sulavia taideteoksia.

Myynti loppuu 24.11.2019 14:00.