EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 14.6.2024  /  Kuudes Linja  /  Helsinki

Ranger, Smoulder, DET

Ranger, Smoulder, DET Liput

Silkkaa metallin juhlaa luvassa kolmen bändin kera 14.6. Kutosella!

SKULL SPLITTING METAL!

Ranger ei juuri esittelyjä kaipaa!

Ranger yllätti fanit ja kriitikot uudella levyllään "Ylös raunioista / Risen From The Ruins". Levyn biisejä pääsee kuulemaan jälleen kutosella unohtamatta klassikoita jo yli kymmenen vuoden takaa! Ranger on noussut raunioista!

Rangerin Bandcamp

ARCANE POWER DOOM

Smoulder soitti kuudennella linjalla 2022 ensimmäisen Suomen keikkansa ja ovat tänä vuonna ehtineet jo käydä pienellä Euroopan rundilla. Smoulder on lähtöisin Kanadasta, mutta 3/5 bändistä asuu nykyään Helsingissä. Smoulder soittaa eeppistä doom metallia power metal-vaikutteilla. Smoulderia ei usein kuule livenä Suomessa, joten älä missaa!

Smoulderin Bandcamp

DESTRUCTIVE ELITE TERROR

DET on hyvässä nosteessa tällä hetkellä ja ahkeraa keikkailua on tänäkin vuonna ollut Englannissa, Walesissa, Armeniassa ja Georgiassa Suomen lisäksi. DETissä on jäseniä Asphodeluksessa ja Excusessa.

DETin Bandcamp

www.kuudeslinja.com


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 19:00

Ovella peritään security fee 3,90 €.

Liput ovelta 14 €, mikäli jäljellä.

***

Esteettömyys:

Avustaja pääsee tapahtumaan ilmaiseksi avustettavan kanssa samalla lipulla: kyllä
Tapahtumaan on esteetön pääsy pyörätuolilla: kyllä
Tapahtumapaikalla on esteetön WC: kyllä (lukollinen, ravintolan henkilökunta avustaa oven avauksessa)
Pyörätuolia käyttävää tai erityistä avustusta tarvitsevaa asiakasta pyydetään olemaan etukäteen yhteydessä sujuvan sisäänpääsyn varmistamiseksi: Ravintolapäällikkö Amanda Kiviniemi, [email protected]
Muuta huomioitavaa:
Esteetön sisäänpääsy Kuudennelle Linjalle tapahtuu Hämeentien puoleisesta sisäänkäynnistä. Tarkka osoite on Hämeentie 13 B (n. 50 metriä Siltasesta Hakaniemen suuntaan). Ovesta pystyy liikkumaan pyörätuolilla suoraan sisään ilman käännöksiä. Olettehan ajoissa yhteydessä ravintolapäällikköön sähköpostitse halutessanne käyttää esteetöntä sisäänkäyntiä.