EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 20.9.2024  /  Semifinal  /  Helsinki

Ramy Essam, The Black Bubbles

Ramy Essam, The Black Bubbles Liput

RAMY ESSAM Semifinaliin syyskuussa! 

Rock-artisti ja ihmisoikeustaistelija Ramy Essamin vaiherikas matka Egyptin vallankumouksen sydämestä kansainvälisille estradeille on pitänyt sisällään niin hittibiisejä ja palkintoja kuin vastoinkäymisiä.

Egyptin katujen ääni on vuosien varrella vahvistunut maailmanlaajuiseksi oikeudenmukaisuuden, vapauden ja ihmisoikeuksien puolestapuhujaksi. Ramyn musiikki on egyptiläisten mausteiden ja hiphop-vaikutteiden ryydittämää rockia, joka on saanut inspiraationsa hard rockista ja grungesta.

Essamin musiikkivideot ovat tavoittaneet kymmeniä miljoonia katsojia eri alustoilla. Yksi hänen suurimmista hiteistään on Segn Bel Alwan (feat. Malikah), joka käsittelee vallankumoukseen osallistuneita vangittuja naisia. Kappaleella on lähes kahdeksan miljoonaa katselukertaa Youtubessa.

Ramy Essam – laulu, kitara
Samuli Kivelä – kitara, laulu
Juha Saunala – basso, laulu
Aleksi Kinnunen – rummut

THE BLACK BUBBLES

Illan avaava helsinkiläinen The Black Bubbles yhdistää musiikissaan 1960- ja 70-lukujen rockperinteen, livekeikkojen energian ja ennakkoluulottomuuden.

Yhtye aloitti yhdessä soittamisen jo vuosia sitten. Vuonna 2016 ryhmä aktivoitui toden teolla ja otti nimekseen The Black Bubbles. Bändin laulaja Niina Klemetti tunnetaan myös Barbe-Q-Barbies -yhtyeen rumpalina. Muut bändin jäsenet ovat tuttuja mm. yhtyeistä Hellcity Punks, Rite ja Parasite City.

The Black Bubbles on niittänyt mainetta energisenä ja napakkana livebändinä, joka vie kuulijansa sujuvasti tunnelmasta toiseen, ja jonka räyhäkäs poljento tarttuu tanssijalkaan. Bändi julkaisi tuoreimman pitkäsoittonsa "The Other Side" sekä vinyylinä että suoratoistopalveluissa 17.11.2023. Soundi-lehti antoi levylle 4/5 arvion ja kiteytti bändin olemuksen seuraavasti: "Seitsemän vuoden ajan rokkijyräänsä tuunanneen The Black Bubbles -nelikon asiallisessa klubimätössä on tanakka riffisoundi ja tuhti komppi. Barbe-Q-Barbies-rumpali Niina Klemetti nousee kiivaasti tiukimpien rocklaulajien kööriin lunastaessaan ensimmäisellä pitkäsoitolla ronskien livekeikkojen ja viidakkorumpujen kaiuttamat lupaukset."

Niina Klemetti: laulu
Dennis Reinholm: rummut
Sami Lintunen: kitara
Heikki Korteniemi: basso


SEMIFINALIN turvallisuusohje

Semifinalissa on nollatoleranssi seksuaaliselle häirinnälle, väkivallalle, rasismille, homo- ja transfobialle, misogynialle sekä vallan väärinkäytölle. Olethan viipymättä yhteydessä henkilökuntaan, mikäli kohtaat minkäänlaista huonoa käytöstä tapahtumassa.

Saavutettavuus: Tapahtumapaikka on esteellinen. Sisäänkäynti portaikon kautta.

Syömään ennen keikkaa? Varaa pöytä Ravintola Ilveksestä! www.ravintolailves.fi

Osta Ympäristölippu ja tue Tavastia Hall of Nature -hanketta!

Tavastia Hall of Nature -hanke tähtää vastuullisempaan ja kestävämpään Tavastiaan. Yksi hankkeen tavoitteista on tulla hiilineutraaliksi livekentän toimijaksi.

Tavastia Hall of Nature -keräyksen myyntituotot menevät lyhentämättömänä Luonnonperintösäätiön Tavastian metsä -kampanjaan, jonka tavoitteena on hankkia oma suojeltu metsä päästöjen kompensoimiseksi.

Käy tutustumassa kampanjaan: Luonnonperintosaatio.fi/tavastian-metsa

Kiitos kun olet mukana rakentamassa kestävämpää Tavastiaa!Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 20:00

Liput ovelta 15€, mikäli jäljellä.

Varmista soittoajat keikkapäivänä Tavastian sivuilta .

Myynti loppuu 20.9.2024 20:00.