EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–19 (1,78 € / min. + pvm)
VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

Ti 17.11.2020  /  G Livelab Tampere  /  Tampere

Ramy Essam

Ramy Essam Liput

Rock-artisti ja ihmisoikeusaktivisti Ramy Essam nousi vallankumouksen ääneksi kotimaassaan Egyptissä Arabikeväällä 2011, jolloin hän johti Tahririn aukiolla satojatuhansia mielenosoittajia taistelulauluillaan

Diktaattori Mubarakin erottamista vaatinut Essamin Irhal-kappale valittiin myöhemmin kolmannelle sijalle Time Out Magazinen listauksessa historiaa muuttaneista lauluista.

Essamin esiintyminen Tahririn kaukiolla johti valtavaan suosioon, mutta myös pidätykseen ja kidutukseen. Vuoden 2013 sotilasvallankaappauksen jälkeen Essamin suosio laski, kun Essam asetettiin yli vuoden mittaiseen esiintymiskieltoon. Muusikkojen ilmaisunvapautta valvova Freemuse sekä turvaresidenssejä taiteilijoille organisoiva ICORN tarjosivat Essamille residenssiä, ja vuodesta 2014 lähtien Essam on asunut Ruotsissa ja Suomessa. Tästä lähtien hän on kiertänyt kansainvälisiä lavoja ja seissyt ihmisoikeustaistelun eturintamassa ympäri maailman.

Ramy Essam tekee rock-musiikkia egyptiläisillä aineksilla ja ottaa vaikutteita niin hiphopista, hard rockista kuin grungestakin. Hän laulaa sekä Egyptin arabiaksi että englanniksi.

Musiikistaan ja aktivismistaan useasti palkittu Essam on kerännyt kymmeniä miljoonia katselukertoja ja striimauksia kappaleilleen, joista mainittakoon mm. PJ Harveyn kanssa tehty hyväntekeväisyyslaulu The Camp.

Ramy is like a "Rock Bob Dylan of the Middle East".
-Tom Morello

G LIVELAB TAMPERE - TURVALLISUUSOHJE

Konsertti toteutetaan pienellä yleisökapasiteetilla turvavälit huomioiden. Pyrimme ennakkojärjestelyillä, turvaväleillä ja tehostetulla hygienialla takaamaan asiakkaille, esiintyjille ja henkilökunnalle mahdollisimman turvallisen konserttielämyksen. Tartuntariskin minimoiminen on kuitenkin järjestäjän, esiintyjien ja asiakkaiden yhteinen velvollisuus. Pyydämmekin teitä kaikkia noudattamaan ohjeistustamme:

· Saapuminen konserttiin on kielletty, mikäli sinulla on flunssan oireita, olet koronaviruksen altistusketjussa tai vieraillut kahden viikon sisällä maassa, josta saapuessa suositellaan omaehtoista karanteenia. Sairastapauksessa lipulla on palautusoikeus.
· Vältä lähikontaktia muiden asiakkaiden ja esiintyjien kanssa. Takaamme istumapaikan kaikille asiakkaille. Paikat täytetään saapumisjärjestyksessä. Henkilöstömme ohjaa sinut pöytään ja pois
· Pese tai desinfioi kätesi heti saavuttuasi, WC-käynnin yhteydessä ja lähtiessäsi.
· Otathan muut asiakkaat huomioon jonottaessasi sisään, wc-tiloihin ja baaritiskille.
· Jollet halua vastaanottaa narikkalappua, voi sen myös valokuvata.
· Tee tilauksesi suoraan pöytään G Livelab -applikaatiolla välttääksesi jonotuksen baaritiskille.
· Suosimme maksutavoissa applikaation lisäksi korttimaksua.
· Älä juo samasta lasista tai pullosta toisten kanssa.
· Noudatamme kaikessa siisteydessä ja hygieniassa Sosiaali- ja terveysministeriön antamia ohjeita. Olemme kouluttaneet henkilöstömme noudattamaan turvaohjeita. 

Facebook
Instagram
Twitter

www.glivelab.fi/tampere


Ikäraja: Ikärajaton
Aika: Ovet klo 19:30
Showtime 20:00

Lipun hinta sisältää 3 € eteispalvelumaksun.

Alaikäiset musiikin ystävät ovat tervetulleita seuraamaan G Livelabin keikkoja aikuisen seurassa. Alle kouluikäiset pääsevät keikoille maksutta, muille liput ovat normaalihintaisia.

Myynti loppuu 17.11.2020 19:30.