EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–pe 9–16 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.

Ma 14.6.2021  /  G Livelab Tampere  /  Tampere

Ramy Essam

Ramy Essam Liput

Tapahtuma on siirtynyt. uudelleen.

Alkuperäiselle päivämäärälle 17.11.2020, 2.12.2020, 19.1.2021 ja 23.3.2021 ostetut liput käyvät tapahtumaan sellaisinaan. Mikäli uusi ajankohta ei sovi, voit palauttaa liput verkkosivuiltamme löytyvällä lomakkeella www.tiketti.fi/palautalippuja 4.4.2021 mennessä.

***

Rock-artisti ja ihmisoikeusaktivisti Ramy Essam nousi vallankumouksen ääneksi kotimaassaan Egyptissä Arabikeväällä 2011, jolloin hän johti Tahririn aukiolla satojatuhansia mielenosoittajia taistelulauluillaan

Diktaattori Mubarakin erottamista vaatinut Essamin Irhal-kappale valittiin myöhemmin kolmannelle sijalle Time Out Magazinen listauksessa historiaa muuttaneista lauluista.

Essamin esiintyminen Tahririn kaukiolla johti valtavaan suosioon, mutta myös pidätykseen ja kidutukseen. Vuoden 2013 sotilasvallankaappauksen jälkeen Essamin suosio laski, kun Essam asetettiin yli vuoden mittaiseen esiintymiskieltoon. Muusikkojen ilmaisunvapautta valvova Freemuse sekä turvaresidenssejä taiteilijoille organisoiva ICORN tarjosivat Essamille residenssiä, ja vuodesta 2014 lähtien Essam on asunut Ruotsissa ja Suomessa. Tästä lähtien hän on kiertänyt kansainvälisiä lavoja ja seissyt ihmisoikeustaistelun eturintamassa ympäri maailman.

Ramy Essam tekee rock-musiikkia egyptiläisillä aineksilla ja ottaa vaikutteita niin hiphopista, hard rockista kuin grungestakin. Hän laulaa sekä Egyptin arabiaksi että englanniksi.

Musiikistaan ja aktivismistaan useasti palkittu Essam on kerännyt kymmeniä miljoonia katselukertoja ja striimauksia kappaleilleen, joista mainittakoon mm. PJ Harveyn kanssa tehty hyväntekeväisyyslaulu The Camp.

Ramy is like a "Rock Bob Dylan of the Middle East".
-Tom Morello

Facebook
Instagram
Twitter

www.glivelab.fi/tampere


Ikäraja: Ikärajaton
Aika: Ovet klo 18:00
Showtime 19:00

Lipun hinta sisältää 3 € eteispalvelumaksun.

Alaikäiset musiikin ystävät ovat tervetulleita seuraamaan G Livelabin keikkoja aikuisen seurassa. Alle kouluikäiset pääsevät keikoille maksutta, muille liput ovat normaalihintaisia.

***

G LIVELAB TAMPERE - TURVALLISUUSOHJE

G Livelabin tapahtumat toteutetaan rajoitetulla 70 hengen yleisökapasiteetilla. Olemme järjestäneet pöytien tai pöytäryhmien välille metrin turvavälit. Ennakkojärjestelyillä, turvaväleillä ja tehostetulla hygienialla takaamme asiakkaille, esiintyjille ja henkilökunnalle mahdollisimman turvallisen tilaisuuden. Tartuntariskin minimoiminen on kuitenkin järjestäjän, esiintyjien ja asiakkaiden yhteinen velvollisuus. Pyydämmekin sinua noudattamaan ohjeistustamme:

 • Saapuminen tapahtumaan on kielletty, mikäli sinulla on flunssan oireita, olet koronaviruksen altistusketjussa tai vieraillut kahden viikon sisällä maassa, josta saapuessa suositellaan omaehtoista karanteenia. Sairastapauksessa lipulla on palautusoikeus.
 • Saavu ajoissa tapahtumaan, jotta vältyt jonottamiselta. Tapahtumien aikataulut löydät kunkin tilaisuuden yhteydestä G Livelabin nettisivuilta.
 • Suosittelemme, että käytät kasvomaskia jonottaessasi tapahtumaan ja sieltä pois. Maskeja on myös saatavilla lipunmyynnissä.
 • Vältä lähikontaktia muiden asiakkaiden ja esiintyjien kanssa. Takaamme istumapaikan kaikille asiakkaille. Paikat täytetään saapumisjärjestyksessä. Henkilöstömme ohjaa sinut pöytään ja pois.
 • Pese tai desinfioi kätesi heti saavuttuasi, WC-käynnin yhteydessä ja lähtiessäsi.
 • Huomioi muut asiakkaat jonottaessasi sisään, wc-tiloihin ja baaritiskille. Muista turvavälit!
 • Jollet halua vastaanottaa narikkalappua, voi sen myös valokuvata.
 • Tee tilauksesi suoraan pöytään G Livelab -applikaatiolla välttääksesi jonotuksen baaritiskille.
 • Suosimme maksutavoissa applikaation lisäksi korttimaksua.
 • Älä juo samasta lasista tai pullosta toisten kanssa.
 • Noudatamme kaikessa siisteydessä ja hygieniassa Sosiaali- ja terveysministeriön antamia ohjeita. Olemme kouluttaneet henkilöstömme noudattamaan turvaohjeita. Asiakaspalvelijamme käyttävät maskeja tai kasvovisiireitä.
Myynti loppuu 14.6.2021 18:00.