EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–19, su 13-19 (1,78 € / min. + pvm)
VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

La 14.11.2020  /  G Livelab  /  Helsinki

Ramy Essam (EGY)

Ramy Essam (EGY) Liput

Rock-artisti ja ihmisoikeusaktivisti Ramy Essam nousi vallankumouksen ääneksi kotimaassaan Egyptissä Arabikeväällä 2011, jolloin hän johti Tahririn aukiolla satojatuhansia mielenosoittajia taistelulauluillaan. Diktaattori Mubarakin erottamista vaatinut Essamin Irhal-kappale valittiin myöhemmin kolmannelle sijalle Time Out Magazinen listauksessa historiaa muuttaneista lauluista.

Essamin esiintyminen Tahririn kaukiolla johti valtavaan suosioon, mutta myös pidätykseen ja kidutukseen. Vuoden 2013 sotilasvallankaappauksen jälkeen Essamin suosio laski, kun Essam asetettiin yli vuoden mittaiseen esiintymiskieltoon. Muusikkojen ilmaisunvapautta valvova Freemuse sekä turvaresidenssejä taiteilijoille organisoiva ICORN tarjosivat Essamille residenssiä, ja vuodesta 2014 lähtien Essam on asunut Ruotsissa ja Suomessa. Tästä lähtien hän on kiertänyt kansainvälisiä lavoja ja seissyt ihmisoikeustaistelun eturintamassa ympäri maailman.

Ramy Essam tekee rock-musiikkia egyptiläisillä aineksilla ja ottaa vaikutteita niin hiphopista, hard rockista kuin grungestakin. Hän laulaa sekä Egyptin arabiaksi että englanniksi. Musiikistaan ja aktivismistaan useasti palkittu Essam on kerännyt kymmeniä miljoonia katselukertoja ja striimauksia kappaleilleen, joista mainittakoon mm. PJ Harveyn kanssa tehty hyväntekeväisyyslaulu The Camp.

"Ramy is like a "Rock Bob Dylan of the Middle East". - Tom Morello

 

Facebook
Instagram
Twitter

www.glivelab.fi


Ikäraja: Ikärajaton
Aika: Ovet klo 19:00

G LIVELAB HELSINKI - TURVALLISUUSOHJE

Konsertti toteutetaan pienellä yleisökapasiteetilla turvavälit huomioiden. Ennakkojärjestelyillä, turvaväleillä ja tehostetuilla hygieniaratkaisuilla pyritään takaamaan asiakkaille, esiintyjille ja henkilökunnalle mahdollisimman turvallinen konserttielämys. Pyydämme konserttiasiakkaitamme noudattamaan ohjeistustamme:

· Saapuminen konserttiin on kielletty, mikäli sinulla on flunssan oireita tai olet koronaviruksen altistusketjussa. Sairastapauksessa lipulla on palautusoikeus.
· Vältä lähikontaktia muiden konserttiasiakkaiden kanssa. Takaamme istumapaikan kaikille asiakkaille. Paikat täytetään saapumisjärjestyksessä.
· Pese tai desinfioi kätesi heti saavuttuasi, WC-käynnin yhteydessä ja lähtiessäsi.
· Otathan muut asiakkaat huomioon jonottaessasi wc-tiloihin.
· Tee tilauksesi suoraan pöytään G Livelab -applikaatiolla välttääksesi jonotuksen baaritiskille.
· Suosimme maksutavoissa applikaation lisäksi korttimaksua.
· Älä juo samasta lasista tai pullosta toisten kanssa.
· Noudatamme kaikessa siisteydessä ja hygieniassa Sosiaali- ja terveysministeriön antamia ohjeita. Olemme kouluttaneet henkilöstömme noudattamaan turvaohjeita.

Myynti loppuu 14.11.2020 21:30.