EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11–19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

La 12.6.2021  /  Tuba Food & Lounge  /  Oulu

Rällä

Rällä Liput

Rällä on oululainen kansanmusiikkiyhtye, jossa soittavat Erja Pätsi (viulu), Osmo Hakosalo (viulu) ja Anne-Mari Kanniainen (haitari). Rällän soitto on energistä, herkkää, taiturimaista, tanssittavaa musiikkia, jonka svengin mukana kuulijan varpaiden on vaikea pysyä paikoillaan. Ohjelmisto koostuu perinteisistä pelimannisävelmistä ympäri Suomen.

Rällä julkaisee ensimmäisen albuminsa 12.6. Tuban keikalla. Levy on toteutettu yhteistyössä Suomen Kansanmusiikkiliiton, Nuorisoseurojen liiton ja Pohjois-Pohjanmaan kansanmusiikki yhdistyksen kanssa. Äänityksen eri vaiheissa tanssijat itse ovat päässeet kuulemaan ja vaikuttamaan levyn kokonaisuuteen, jotta sillä olisi käyttöä nyt ja myös vuosisatojen kuluessa eteenpäin. Vaikka Rällän musiikilliset juuret ovat syvällä arktisessa arjessa, soitto ei jätä ketään digiloikan kokeneesta sukupolvestakaan kylmäksi.

www.tuba.fi


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 20:00
Showtime 21:00

Liput ovelta 13 €, mikäli jäljellä.

Lippujen varausaika 2 päivää.