EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–pe 9–19, la-su 11–19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Ke 13.1. - Ma 31.5.2021  /  Useita paikkoja  /  Useita kaupunkeja

Rakkaudella, Agatha
Stream-taltiointi

Rakkaudella, Agatha Liput

Rakkaudella, Agatha on nukketeatterillisen vinksahtanut suljetun tilan murhamysteeri. Se kumartaa kunnioittavasti kohti Agatha Christien kenties kuuluisinta salapoliisiromaania "Eikä yksikään pelastunut", joka tällä kertaa nähdään kymmenen pienen jyrsijän tulkitsemana. Nukkeina ilmiintyvien jyrsijöiden sekä kissan nimeltä Gustafsson lisäksi murhiin sekaantuvat heidän isäntänsä: kaksi vuosikausiksi asuntoonsa ummehtunutta peräkammarin sherlokkia, jotka postimyyntimurhamysteeriä ratkaistessaan ajautuvat myös omien suljettujen oviensa äärelle.

Rakkaudella, Agatha yhdistelee omalla oudolla logiikallaan nykynukketeatterin sekä draaman keinoja. Se on pintapuoleltaan viihdyttävä, mutta sen sisuksissa piilee tarkkasilmäiselle katsojalle muutamia ihan oikeita kysymyksiä elämästä, kuolemasta ja moraalisista ongelmista.


"Kuuma ankanpoikanen tekee nerokasta nukketeatteria Agatha Christien murhamysteeristä.... Väntsi ja Manninen ovat yhtä vaikuttavia itsenään kuin nukkemestareina. He pelaavat yhteen koko kropallaan ja samalla antavat sielun ja persoonan karvapörhelönukeille, jotka muuttuvat kuin heidän kehojensa etiäisiksi. Kaksikko vetää kahdessa tunnissa murhamysteerin hamsterinukeilla niin huikaisevasti, että sahanpuru vain pöllyää ."
- Markus Määttänen, Aamulehti 12.5.2016

 

Käsikirjoitus, ohjaus, äänisuunnittelu: Merja Pöyhönen
Nukenrakennus: Hilla Väyrynen, Hanne Lammi ja Merja Pöyhönen
Rooleissa ja nukeissa: Antti-Juhani Manninen ja Timo Väntsi

***

Näin katsot striimin

Striimin katselu tapahtuu tällä sivulla . Lähetys käynnistyy noin viisi minuuttia ennen kuin tapahtuma alkaa.

Pääset katsomaan lähetyksen syöttämällä 13-numeroisen pääsykoodin yllä olevaan kenttään.

Lähetys toimii nykyaikaisissa tietokoneissa, puhelimissa ja tableteilla sekä yleisimmillä selaimilla kuten Chorme, Safari ja Firefox, niiden uusimmissa versioissa. Internet Exploreria ei enää tueta selaimena, joten lähetystä ei voi katsella Internet Explorerilla.

Smart-TV-laitteiden selaimissa lähetys ei välttämättä toimi lainkaan.

Näin näet striimin telkkarissa

Lähetystä on tietenkin mukavista seurata isolta näytöltä.

Kytke laitteesi (tietokone, puhelin tai tabletti) telkkariin HDMI-johdolla tai peilaa lähetys televisioon esim. AppleTV:n avulla.

Chromecast toimii telkkarin ja TIETOKONEEN yhdistelmällä.

www.tehdasteatteri.fi


Ikäraja: K-12
Aika: Tallenne katsottavissa 13.1. klo 12:00 - 31.5. klo 23:59.

Stream-lippu

Osta stream-lippu päästäksesi katsomaan tallennetta. Pääset katsomaan esitystä osoitteessa tiketti.stream lipustasi löytyvällä 13-numeroisella koodilla.

Esitys on katsottavissa 13.1. klo 12:00 - 31.5. klo 23:59. Lipunmyynti päättyy 31.5. klo 20:00. Lippukoodi toimii yhdellä laitteella kerrallaan.

Esityksen kesto n. 2 h.

Ostamalla lipun tapahtumaan asiakas sitoutuu esittämään voimassa olevan Koronatodistuksen, mikäli viranomainen, tapahtumajärjestäjä tai muu taho sitä kyseiseen tapahtumaan osallistumiseksi edellyttää. Katso lisää toimitusehdoistamme: https://www.tiketti.fi/info/toimitusehdot