EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11–19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

La 7.8.2021  /  Konepaja Biergarten  /  Helsinki

Räjäyttäjät, Seksihullut

Räjäyttäjät, Seksihullut Liput

Räjäyttäjät:
2011 Jyväskylässä perustettu kolmihenkinen Räjäyttäjät on tullut tunnetuksi vauhdikkaista live-esiintymisistään ja suomenkielisestä jytärockistaan.

Albumillaan ”Räjä Elektrik Millenium” (2016) bändi kaivoi esiin syntetisaattorit, ja irtaantui perinteisen rockbändin ja edellisten levyjensä kaavoista. Yhtyeen keikoilla kiersi mukana Risto Ylihärsilän kaltaisista muusikoista koostuva performanssiryhmä sekä avantgardistista videotaidetta tarjoilevan VHS-klubin visuaalit.

Uudella ”III”-albumillaan Räjäyttäjät aloittaa puhtaalta pöydältä rocktriona. Sekä Nousiainen, Siltanen ja Reed kirjoittivat kaikki levylle kappaleita. Viimeistään tämän joulukuussa 2019 julkaistun levyn myötä on selvää, että yhtye kaskeaa rockmusiikin maan tasalle rakkauden nimessä. Vain siksi että rockmusiikki voisi versoa uudelleen entistä vahvempaan ja komeampaan kukkaloistoon. Räjäyttäjät on koheesion asialla. Rock on ikuinen, uusi vesimiehen aika koittaa, kaikki kukat kukkivat, värit pärisevät.

Seksihullut:

Jo vuonna 2007 perustettu punkbändi Seksihullut on saavuttanut kuulijoidensa sydämet laulaja Sirpa Järvenpään johdolla, jonka moikuvalle lauluäänelle on haettu vertailukohtia niin Velvet Underground Nicon soolotuotannosta kuin vanhasta suomalaisen punkin ja hardcoren lauluperinteestä. Bändin tavaramerkkinä on tarttuvat kappaleet, joiden nerokkaan tyhjänpäiväisistä sanoituksista vastaa sarjakuvapiirtäjänäkin tunnettu Jyrki Nissinen.

Yhtyeen energisistä, rehellisestä ja osin myös herkistä live-esiintymisistä on saatu nauttia tasaiseen tahtiin kotimaassa sekä muutamalla Eurooppaan ja Pohjoismaihin suuntautuneella kiertueella.

AIKATAULUT:
Seksihullut 19:00
Räjäyttäjät 20:30

Facebook

konepajabiergarten.com/


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 18:00
Myynti loppuu 7.8.2021 18:00.