EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–pe 9–19, la 11–19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 4.6.2021  /  G Livelab Tampere  /  Tampere

Räjäyttäjät + Luukas Oja

Räjäyttäjät + Luukas Oja Liput

Tapahtuma on siirtynyt.

Alkuperäiselle päivämäärälle 22.1.2021 ostetut liput käyvät tapahtumaan sellaisinaan. Mikäli uusi ajankohta ei sovi, voit palauttaa liput verkkosivuiltamme löytyvällä lomakkeella www.tiketti.fi/palautalippuja 20.2.2021 mennessä.

***

Jukka Nousiaisen, Mikko Siltasen ja Alex Reedin jytärock-trio Räjäyttäjät on tullut tunnetuksi vauhdikkaista live-esiintymisistään. Vuonna 2011 perustettu Räjäyttäjät nousi maineeseen jytärockillaan ja irtaantui näistä kaavoista kaivaessaan esiin syntetisaattorit albumillaan Räjä Elektrik Millenium (2016). Uusimmalla III-albumillaan Räjäyttäjät aloitti puhtaalta pöydältä rocktriona. Nousiainen, Siltanen ja Reed ovat kirjoittaneet tasapuolisesti levylle kappaleita. Joulukuussa 2019 julkaistun levyn myötä on selvää, että yhtye kaskeaa rockmusiikin maan tasalle rakkauden nimessä - vain siksi, että se voisi versoa uudelleen entistä vahvempaan ja komeampaan kukkaloistoon. Räjäyttäjät on koheesion asialla. Rock on ikuinen, uusi vesimiehen aika koittaa, kaikki kukat kukkivat ja värit pärisevät.

Illan avaa energiaa, vimmaa ja punk-asennetta vastustamattomasti yhdistelevä Luukas Oja! Itseironisen ja rehellisen yhtyeen debyyttialbumi Väritetty Todellisuus julkaistiin lokakuussa 2020 ja se sai heti hurmoksellisen vastaanoton. Jessica Kräkinin ja Iita Ylösen perustama Luukas Oja tarjoaa "ytimekkääseen pakettiin ladattua pirun tarttuvaa, energisesti rokkaavaa ja punk-asenteella soitettua kitarapoppia" (Soundi 2020).

 

Facebook
Instagram
Twitter

www.glivelab.fi/tampere


Ikäraja: Ikärajaton
Aika: Ovet klo 20:00
Showtime 21:00

Lipun hinta sisältää 3 € eteispalvelumaksun.

Alaikäiset musiikin ystävät ovat tervetulleita seuraamaan G Livelabin keikkoja aikuisen seurassa. Alle kouluikäiset pääsevät keikoille maksutta, muille liput ovat normaalihintaisia.

***

G LIVELAB TAMPERE - TURVALLISUUSOHJE

G Livelabin tapahtumat toteutetaan rajoitetulla yleisökapasiteetilla. Ennakkojärjestelyillä, turvaväleillä ja tehostetulla hygienialla takaamme asiakkaille, esiintyjille ja henkilökunnalle mahdollisimman turvallisen tilaisuuden.

Tutustu ajantasaisiin turvallisuusohjeisiin täällä:
www.glivelab.fi/tampere/turvallisuus