EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–pe 9–16 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.

Pe 18.12.2020 - Ke 6.1.2021  /  TikettiStream  / 

Rajaton Joulu 2020

Rajaton Joulu 2020 Liput

Rajaton Joulu 2020

Rajattoman joulukonsertit ovat vuosien saatossa muodostuneet joulun perinteeksi kymmenille tuhansille suomalaisille. Tänä vuonna tuleekin kuluneeksi tasan 20 vuotta Rajattoman ensimmäisestä joulukonsertista. Varsinkin näin poikkeuksellisena aikana joulutunnelman luominen, joulunaikaan rauhoittuminen ja yhteisen elämyksen tarjoaminen tuntuu erityisen tärkeältä.

Rajaton Joulu 2020 -kiertue jäi tänä vuonna yleisörajoitusten vuoksi lyhyeksi, mutta yhtye taltioi kuulijoilleen joulukonsertin, josssa kuullaan yhtyeen rakastetuimpia joululauluja, sekä tuttuun tapaan myös jotakin uutta ja yllätyksellistä. Yleisö on vuosi vuoden perään todennut Rajattoman joulukonserttien jälkeen: "Nyt saa joulu tulla!" . Tänä vuonna konserttia on mahdollista kuunnella rauhassa kotoa käsin.

Kiitos että ostat lipun streamiimme - joulu on Rajaton!


Ikäraja: Ikärajaton

Stream-lippu

Osta stream-lippu päästäksesi seuraamaan tallennetta. Valitse lipputyyppi sen mukaan, kuinka moni henkilö streamia katsoo. Huomaa, että yksi lippu toimii aina yhdessä ip-osoitteessa. Yhdellä lipulla, myös ryhmälipulla, lähetystä voi seurata yhdellä laitteella kerrallaan.

Pääset katsomaan esitystä osoitteessa tiketti.stream lipustasi löytyvällä 13-numeroisella koodilla. Lähetys aktivoituu 18.12. klo 18:00 ja tallenne on katsottavissa 6.1. klo 23:59 asti. Lipunmyynti päättyy 6.1. klo 21:00. Lippukoodi toimii yhdellä laitteella kerrallaan.

Esityksen kesto n. 75 min.