EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Ke 18.10.2023  /  Tullikamarin Pakkahuone  /  Tampere

Raised Fist

Raised Fist Liput

Raised Fist Tullikamarin Pakkahuoneella!

Hardcorea ja metallia yhdistelevä ruotsalaisbändi Raised Fist soittaa loppuvuodesta kolmen keikan Suomen-kiertueen. Yhtenä Pohjoismaiden räjähtävimmistä live-akteista tunnettu kokoonpano aloittaa kauan kaivatun Suomen-turneensa 18.10.2023 Tampereen Tullikamarin Pakkahuoneelta.

Yhtye piipahti Suomessa viimeksi Oulun Metal Capital -festareilla kesällä 2022, mutta bändin edellisestä klubirundista on jo viisi vuotta aikaa, joten ylivoimaista live-nyrkkiä on ollut jo ikävä!

Vuonna 1993 uransa aloittaneen Raised Fistin alkuaikojen tärkeimpinä innoittajina toimivat vanhan koulun hardcore-bändit, mutta uran edetessä yhtye on tuonut soundimaailmaansa vaikutteita aina enemmän myös metallimusiikista.

Maailmanlaajuista kulttisuosiota nauttiva, väsymättä läpi uransa sosio- ja ympäristöpoliittisista aiheista ääntä pitänyt yhtye on julkaissut seitsemän albumia, joista viimeistään vuoden 2006 levy Sound of the Republic sementoi yhtyeen aseman yhtenä genrensä kovimmista bändeistä. Myös yhtyeen viimeisin on albumi, vuoden 2019 Anthems, oli kansainvälinen arvostelumenestys.

Kiertue ulottuu Suomen keikkojen lisäksi Ruotsiin, Norjaan, Tanskaan ja Viroon.

www.tullikamari.fi


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 19:00

Huomioithan, että ovella ei ole lipunmyyntiä. Lipun hinta nousee Tiketissä tapahtumapäivänä ovien auetessa ja myynti jatkuu verkkokaupassa ovien auettua, mikäli lippuja on jäljellä.

Lipun hinta ovien auettua 43 €.

Tutustu Tullikamarin turvallisemman tilan periaatteisiin.