EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11–19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 27.8.2021  /  G Livelab Tampere  /  Tampere

Radiopuhelimet

Radiopuhelimet Liput

Tapahtuma on siirtynyt. 

Alkuperäiselle päivämäärälle 23.4.2021 ostetut liput käyvät tapahtumaan sellaisinaan. Mikäli uusi ajankohta ei sovi, voit palauttaa liput verkkosivuiltamme löytyvällä lomakkeella www.tiketti.fi/palautalippuja 7.5.2021 mennessä.

***

Vuonna 1986 perustettu oululainen rockyhtye Radiopuhelimet tunnetaan voimakkaan aggressiivisesta rytmipohjasta ja omaperäisistä sanoituksista. Yhtye on julkaissut uransa aikana 15 albumia ja on yhä uskomattoman hienossa iskussa.

Mikä tärkeintä: Radiopuhelimet rakastaa sinua! Tämä bändi ei jätä yksin ketään, joka uskoo musiikin ja taiteen tinkimättömyyteen ja kykyyn ilmaista yksinkertaisissa rock-kappaleissa jotain pintaa syvempää - jotain, joka kestää kulutusta vielä vuosienkin päästä.

Radiopuhelimet julkaisi helmikuussa 2020 uuden albumin Kosminen tiedottomuus. Levyjulkkareita oli tarkoitus juhlia G Livelabissa, mutta viime hetken sairastapaus pilasi suunnitelmat. Nyt yhtye saapuu G Livelabiin vahvempana kuin koskaan!

Facebook
Instagram
Twitter

www.glivelab.fi/tampere


Ikäraja: Ikärajaton
Aika: Ovet klo 20:00
Showtime 21:00

Lipun hinta sisältää 3 € eteispalvelumaksun.

Alaikäiset musiikin ystävät ovat tervetulleita seuraamaan G Livelabin keikkoja aikuisen seurassa. Alle kouluikäiset pääsevät keikoille maksutta, muille liput ovat normaalihintaisia.

***

G LIVELAB TAMPERE - TURVALLISUUSOHJE

G Livelabin tapahtumat toteutetaan rajoitetulla yleisökapasiteetilla. Ennakkojärjestelyillä, turvaväleillä ja tehostetulla hygienialla takaamme asiakkaille, esiintyjille ja henkilökunnalle mahdollisimman turvallisen tilaisuuden.

Tutustu ajantasaisiin turvallisuusohjeisiin täällä:
www.glivelab.fi/tampere/turvallisuus

Myynti loppuu 27.8.2021 20:00.