EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–pe 9–16 (1,78 € / min. + pvm)

Pe 23.4.2021  /  G Livelab Tampere  /  Tampere

Radiopuhelimet

Radiopuhelimet Liput

Vuonna 1986 perustettu oululainen rockyhtye Radiopuhelimet tunnetaan voimakkaan aggressiivisesta rytmipohjasta ja omaperäisistä sanoituksista. Yhtye on julkaissut uransa aikana 15 albumia ja on yhä uskomattoman hienossa iskussa.

Mikä tärkeintä: Radiopuhelimet rakastaa sinua! Tämä bändi ei jätä yksin ketään, joka uskoo musiikin ja taiteen tinkimättömyyteen ja kykyyn ilmaista yksinkertaisissa rock-kappaleissa jotain pintaa syvempää - jotain, joka kestää kulutusta vielä vuosienkin päästä.

Radiopuhelimet julkaisi helmikuussa 2020 uuden albumin Kosminen tiedottomuus. Levyjulkkareita oli tarkoitus juhlia G Livelabissa, mutta viime hetken sairastapaus pilasi suunnitelmat. Nyt yhtye saapuu G Livelabiin vahvempana kuin koskaan!

Facebook
Instagram
Twitter

www.glivelab.fi/tampere


Ikäraja: Ikärajaton
Aika: Ovet klo 20:00
Showtime 21:00

Lipun hinta sisältää 3 € eteispalvelumaksun.

Alaikäiset musiikin ystävät ovat tervetulleita seuraamaan G Livelabin keikkoja aikuisen seurassa. Alle kouluikäiset pääsevät keikoille maksutta, muille liput ovat normaalihintaisia.

***

G LIVELAB TAMPERE - TURVALLISUUSOHJE

G Livelabin tapahtumat toteutetaan rajoitetulla yleisökapasiteetilla. Ennakkojärjestelyillä, turvaväleillä ja tehostetulla hygienialla takaamme asiakkaille, esiintyjille ja henkilökunnalle mahdollisimman turvallisen tilaisuuden.

Tutustu ajantasaisiin turvallisuusohjeisiin täällä:
www.glivelab.fi/tampere/turvallisuus

Myynti loppuu 23.4.2021 20:00.