EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11–19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Su 5.12.2021  /  Tullikamarin Pakkahuone  /  Tampere

Fest Afrika 20th Anniversary: Raappana, Frankosun and The Family, Elise Juliette

Fest Afrika 20th Anniversary: Raappana, Frankosun and The Family, Elise Juliette Liput

Tapahtuma on siirtynyt.

Alkuperäiselle päivämäärälle 14.8.2021 ostetut liput käyvät tapahtumaan sellaisinaan. Mikäli uusi ajankohta ei sovi, voit palauttaa liput verkkosivuiltamme löytyvällä lomakkeella www.tiketti.fi/palautalippuja 6.10.2021 mennessä.

----------------------------------------------------------

Fest Afrika juhlii 20-vuotista taivaltaan Tullikamarin Pakkahuoneella lauantaina 14.8.2021. Fest Afrika luo kuuman tunnelman ja takuuvarmasti tanssittavat rytmit.

Elise-Juliette Njila sijoittui keväällä 2021 The Voice of Finland -kilpailussa toiselle sijalle. Hän on nuori, nouseva tähti, jonka vahvassa äänessä soi tunnelmallinen soul. Frankosun and The Family on beniniläistaustaisen Franck Koumoloun perustama helsinkiläisyhtye, joka yhdistelee musiikissaan 1970- ja 80-lukujen beniniläistä ja nigerialaista afrobeatia sekä afrofunkia ja afrorockia. Illan huipentava Raappana lukeutuu Suomen menestyneimpiin reggaeartisteihin, joka tuo musiikillaan kesän vuodenajasta riippumatta. Illan DJ:nä Cliff, George MTV, DJ Nestar ja DJ Fidelis.

www.tullikamari.net


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 20:00

Liput ovelta 25 €, mikäli jäljellä.

Konsertti toteutetaan voimassa olevien ohjeiden ja määräysten mukaisesti. Tullikamarin turvallisuusohje: https://tullikamari.net/uutiset/turvallisuus

Myynti loppuu 5.12.2021 20:00.
Mikäli tapahtuman aikana on voimassa koronaan liittyviä tapahtuma- tai ravintolarajoituksia, tapahtumassa saatetaan kysyä koronatodistusta. Katso lisää toimitusehdoistamme: https://www.tiketti.fi/info/toimitusehdot