EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11–19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

La 25. - Ma 27.9.2021  /  TikettiStream  / 

R.A.D. Dark Cabaret (tallenne)

R.A.D. Dark Cabaret (tallenne) Liput

Dark Cabaret on nimensä mukaisesti synkkää estetiikkaa tihkuva karnevaali!

Tämä kabaree tarjoaa kutkuttavaa pakoa arjesta ja viekoittelee sinua kutsuen astumaan hämärään, kun lavalle nousee todellisia taitajia vaihtoehtokulttuurin varjoista. Suomen suurin vaihtoehtokulttuuriyhdistys Rocking Alternative Dare ry tarjoilee Sinulle kattauksen metallivatsatanssia, burleskia sekä tuli- ja led -taidetta.

Esiintyjinä Satu Eterna, Lady Cube ja Primal Flame. Illan juontaa Tarinantakoja - Rami Lepistö.

Tallenne on kuvattu Bar 15:ssa Seinäjoella. Tervetuloa viihtymään - Something wicked this way comes!

Näin katsot striimin

Pääset katsomaan lähetyksen syöttämällä 13-numeroisen pääsykoodin yllä olevaan kenttään. Lähetys toimii nykyaikaisissa tietokoneissa, puhelimissa ja tableteilla sekä yleisimmillä selaimilla kuten Chorme, Safari ja Firefox, niiden uusimmissa versioissa. Internet Exploreria ei enää tueta selaimena, joten lähetystä ei voi katsella Internet Explorerilla. Smart-TV-laitteiden selaimissa lähetys ei välttämättä toimi lainkaan.

Näin näet striimin telkkarissa

Lähetystä on tietenkin mukavinta seurata isolta näytöltä. Kytke laitteesi (tietokone, puhelin tai tabletti) telkkariin HDMI-johdolla tai peilaa lähetys televisioon esim. AppleTV:n avulla.

Chromecast toimii telkkarin ja TIETOKONEEN yhdistelmällä.


Ikäraja: Suositusikäraja K-18

Stream-ohjeet

Pääset katsomaan tallennetta osoitteessa tiketti.stream lipustasi löytyvällä 13-numeroisella koodilla. Live stream -koodi toimii yhdellä laitteella kerrallaan.

Tapahtuma on katsottavissa 25.9.2021 klo 19:00 - 27.9.2021 klo 23:59 välillä. Lipunmyynti loppuu 27.9. klo 22:00.

Kesto 1h.

Tapahtumalla ei ole ikärajaa, mutta sitä suositellaan aikuisille.

Mikäli tapahtuman aikana on voimassa koronaan liittyviä tapahtuma- tai ravintolarajoituksia, tapahtumassa saatetaan kysyä koronatodistusta. Katso lisää toimitusehdoistamme: https://www.tiketti.fi/info/toimitusehdot