EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

To 23.2.2023  /  Semifinal  /  Helsinki

pyy

pyy Liput

EMMA-EHDOKAS PYY SAAPUU SEMIFINALIIN TORSTAINA 23.2.2023!

Postmodernia popmusiikkia kirjoittava laulaja-lauluntekijä pyy julkaisi esikoisalbuminsa ’MAAILMA LOPU’ lokakuun lopussa. 'Raivointiimiksi esseekokoelmaksi' kuvailtu kunnianhimoinen popalbumi valittiin Emma Gaalaan ehdolle Kriitikoiden valinta -palkinnon saajaksi. pyy keikkailee alkuvuodesta Semifinalin lisäksi Turussa ja Tampereella yhdessä Olavi Uusivirran kanssa.

pyyn omaleimaisissa popkappaleissa linkittyvät esseistiset, post-internet -ajan sanoitukset, rupiset rytmit ja valtavat, tarttuvat kertosäkeet. pyy on säveltänyt, sanoittanut ja tuottanut albumin itse ja viimeistellyt yhdessä Ruusut- ja Rubik -tuottaja Artturi Tairan kanssa. Nykytaiteilijoista ja muotisuunnittelijoista vaikuttuneella albumilla samplataan jopa Anna Erikssonin ’Kaikista kasvoista’ -hittiä.


SEMIFINALIN turvallisuusohje

Semifinalissa on nollatoleranssi seksuaaliselle häirinnälle, väkivallalle, rasismille, homo- ja transfobialle, ableismille, misogynialle sekä vallan väärinkäytölle. Olethan viipymättä yhteydessä henkilökuntaan, mikäli kohtaat minkäänlaista huonoa käytöstä tapahtumassa.

Syömään ennen keikkaa? Varaa pöytä Ravintola Ilveksestä! www.ravintolailves.fi

Osta Ympäristölippu ja tue Tavastia Hall of Nature -hanketta!

Tavastia Hall of Nature -hanke tähtää vastuullisempaan ja kestävämpään Tavastiaan. Yksi hankkeen tavoitteista on tulla hiilineutraaliksi livekentän toimijaksi.

Tavastia Hall of Nature -keräyksen myyntituotot menevät lyhentämättömänä Luonnonperintösäätiön Tavastian metsä -kampanjaan, jonka tavoitteena on hankkia oma suojeltu metsä päästöjen kompensoimiseksi.

Käy tutustumassa kampanjaan: Luonnonperintosaatio.fi/tavastian-metsa

Kiitos kun olet mukana rakentamassa kestävämpää Tavastiaa!Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 19:00

Liput ovelta 16€, mikäli jäljellä.

Varmista soittoajat keikkapäivänä Tavastian sivuilta .

Myynti loppuu 23.2.2023 19:00.