EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

La 11.3.2023  /  Tiivistämö  /  Helsinki

Warehouse Kids Presents: Pyrythekid

Warehouse Kids Presents: Pyrythekid Liput

Warehouse Kids Presents: Pyrythekid

Tapahtumaan saatavilla rajattu määrä Early bird -hintaisia lippuja.

Warehouse Kids tuo Helsinkiin uuden UK-vaikutteista konemusiikkia ja räppiä yhdistävän klubikonseptin. Klubin debyytti-illassa lauteille hyppää yksi suomiräpin tämän hetken kärkinimistä, Pyrythekid. Perinteisen räpkeikan lisäksi Pyrythekidiltä tullaan kuulemaan bassomusiikkiin keskittyvä DJ-setti. Vauhdikkaassa illassa tullaan kuulemaan räpin lisäksi muun muassa drum and bassia, UK garagea, UK bassia sekä monia muita genrejä.

Useita vuosia musiikkia tehnyt, kaksi albumia ”KID” & ”KID 2” julkaissut Pyrythekid tarjoilee kuulijoilleen monipuolista musiikkia. Artisti on vienyt musiikkiansa aikaisempien julkaisujen perinteisemmästä räpistä kohti grime- ja bassline-tyylistä soundimaailmaa. Nopeatempoinen, syvätaajuuksisista bassomelodioista tunnettu bassline on vienyt artistin mukanansa. Hän pyörittääkin soundiin keskittyvää “Ghouse” -klubi-iltaa. Pyrythekidin keikoillakin kuullaan usein tuhti annos syvätaajuuksista soundia hänen ja vierailevien deejiiden soittamana.

Ilta kestää aina yön pikkutunneille asti ja illan aikana dekeissä tanssijalkaa nostattaa Pyrythekidin lisäksi Warehouse Kids dj-kollektiivi monipuolisen bassomusiikin tahtiin. Iltaa isännöi ja vauhdittaa Briteissä ja Suomessa mainetta niittänyt MC Cypha. MC Cypha aka DJ Trey on ollut Helsinki Jungle Mafian resident yli vuosikymmenen ajan. Hän pyörittää omaa drum and bassiin keskittyvää Artical Radio Showta brittiläisellä Weekend Rush FM -radiokanavalla ja on toiminut MC:nä useille kovan luokan artisteille, kuten Noisia, Calibre ja Muffler.

www.tiivistamo.fi


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 22:00

Aikataulu:
Ovet klo 22-03

Eteispalvelumaksu 3 €.

Liput ovelta 23,90 € +narikka, jos jäljellä.

***

Tiivistämö sijaitsee keskellä Suvilahden festari- ja kulttuurialuetta, 300 metrin päässä Kalasataman metro-asemalta.

Reittiopas: https://bit.ly/2YoEms0
Google maps: https://bit.ly/2E2XGDi

Myynti loppuu 11.3.2023 21:00.